• - sokakta yerlere çizilen 3 boyutlu resimler (allahım bıksın artık bunu yapan)
    - pixar'ın çizgi filmler içine sakladığı gizli numaralar (bi filme de koymasalar da arayan manyaklar göt olsa)
    - logoların içindeki gizli simgeler (fedex'in içinde ok var, amazon a-z arası, toblerone logosunda ayı var evet)
  • kinetik kum videoları
  • hadise'nin frikik videoları.
  • - sosyal medyada tekrar tekrar paylaşılan karikatürler
    - yine sosyal medyadaki körü körüne yapılmış akp yanlısı ya da akp karşıtı paylaşımlar.
    - logolardaki gizli simgelere ben de gıcığım evet.
    - yine sosyal medyadaki mavi ay ve marsın ay kadar büyük görüneceğini iddia eden paylaşımlar.

    ne çok sosyal medyada geziniyormuşum lan dedirten sıkıcı şeylerdir.

    edit: reklamlar için (bkz: adblock)
  • reklamlar. evet, kesinlikle reklamlar. hiçbir ilgi çekici, kendini izlettiren yanları olmadığından zoraki seyrettiriliyorlar. gerçekten hayatımın ipleri benim elimdeymiş gibi gelmiyor artık şu birkaç senedir. youtube'ta bile saçma sapan reklamların ilk 3, ilk 5 saniyesini izlemek zorunda bırakılıyoruz. bu şekilde hayatımızdan kaç saniye çalınıyor? ekşi sözlük bile reklam almaya başladı. çok rahatsızım. gerçekten belli bir gelir kapım olsa her şeyden elimi ayağımı çekip, şu teknoloji çılgınlığından mümkün mertebe uzaklaşıp, inzivaya çekileceğim. black mirror'ın ilk sezonunun 2. bölümüne de konuydu bu. hayatımızı yönlendiriyorlar ve buna karşılık elimizden bir şey gelmiyor. internette aradığım bir şeyi bulmak işkence haline dönüştü bunlar yüzünden.
  • (bkz: x'i hiç böyle görmediniz)

    göre göre ezberledik amk!
  • x vakte kadar kıyametin kopması, uygulamaların paralı olacak duyurusu, şifalı bitkiler, paylaşılınca oluşan sevap, x'i beğenen kaç kişiyiz sorgusu, kedilerden gına getiren gif'ler, amcaların paylaştığı temel fıkraları, yemek tarifleri, kullanışlı mobilyalar, dünya cennettir temalı sahil ve her türlü yeşillik, gazete yazarları üzerinden karşıt görüşlere laf sokmalar, yalandan bayram kutlamaları, koca banner'lı reklamlar, ve o muhterem sıfata sahip uzun insan.. en çokta onu görmekten gına geldi artık. iyi geceler.
  • özellikle dincilerden çok gördüğümüz illuminati içerikli görsel veya saçma videolar.
    yine özellikle dinciler kaynaklı gördüğümüz "sublimnal mesaj" içerdiği söylenen video veya müzikler vs.

    içeriyorsa bile bulutlarda sex yazıyor diye benim çocuğum sapık olmayacak merak etmeyin. (sizinki olur mu bilemem!) ki orada sfx yazıyor zaten. bi de seksin ne olduğunu bilmeyen bir çocuk doğal olarak bundan etkilenemez de. az da olsa kitap okusanız, çocukların cinsel gelişimini okusanız, orada sex bile yazıyor olsa çocuğunuzu bundan etkilenmeyecek şekilde yetiştirirsiniz zaten.
  • yukarıda bir arkadaş da belirtmiş malum reklamı. şu herifi anam babamdan çok görüyorum ulan. bi git abicim, görünme bir süre lütfen artık.
hesabın var mı? giriş yap