• asla elden nakit para ile alınmış biletin tadını vermez.

    ancak istediğin numaraları seçme konusunda da kolaylık sağlıyor
  • istatistiksel açıdan değerlendirildiğinde basılı biletlere nazaran ikramiye çıkması ihtimaline "hayatta çıkmaz" dedirten eylem. yine de 31 aralık'a kadar bilet almayıp, gece çekiliş sırasında biletsizlik ezikliğini hissetmemek için yapılabilir.
  • avantajları olduğundan sık sık yaparım. internetten alınan piyangolarda extradan ev ve otomobil çekilişleri vs oluyor. şayet bir ikramiye çıkarsa da , parasını almakla uğraşmiyorsunuz, otomotik olarak hesabınızda oluyor para.
  • istatistiksel açıdan değerlendirildiğinde ikramiye çıkma ihtimali basılı bilet almayla birebir aynıdır. ayrıca sahte bilet, bileti kaybetme, unutma, hatalı kontrol etme gibi riskleri de ortadan kaldırır.
  • bu sene 2 tane bilet alarak yaptığım eylem.
    başındaki iki rakam şu olsun son rakamı bu olsun diye aratıp, çıkan biletlerden seçme şansı olması en beğendiğim özelliği. diğer artı tarafları zaten belirtilmiş.

    yok hacı ben bilete dokunmak isterim diyenlere de saygım sonsuz tabii.
  • istatiksel açıdan değerlendirirken neyin istatistiği olduğuna dikkat etmek gerekir. büyük ikramiyenin ya da ikinci büyük ikramiyenin e-bilet'e çıktığı henüz görülmemiştir mesela.

    edit: "e-bilet'ime bugün itibari ile büyük ikramiye çıkması sonucunda bu entry geçersiz olmuştur" demek isterdim ama sadece sonrasında gelen entry üzerine mini araştırma sonucunu yayınlıyorum: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/…8&tarih=2011-12-06
  • büyük ikramiyenin ya da ikinci büyük ikramiyenin e-bilet'e çıktığı görülmüştür. nesine.com biletlerine şu ana kadar 2 defa büyük ikramiye çıkmıştır.
  • bir kaç defa bu şekilde ikramiye * aldım ancak güvenlik açısından cep telefonu ve mail adresine alınan biletin ve numaranın bir kopyasının gönderilmesi en azından daha sık tercih edilmesi açısından insanlara bir güven hissi verecektir. en azından salt bir web sitesinin insiyatifine bırakılmaktan daha iyidir. atıyorum yılbaşı büyük ikramiyesi bu bilete çıksa 45 milyon lira lan bu! büyük ihtimal saçmalıyorum zaten güvenli falandır ama insan daha bir güvende hissetmek istiyor işte...elimde bir kopyası olsun diyor. ispat için tüm insiyatifi bir web sitesine değil de o web sitesi üzerinden milli piyango idaresine yönlendirilip sonrasında da milli piyango idaresi tarafından onaylı bir mail alsak fena olmazdı hani..şu numara, şu tc kimlik numaralı şahsa ait diye. belki sistem böyle işliyordur da biz bilmiyoruzdur. işte bilelim onu!
  • yıllardır beklediğim bir yeniliğin bizlere sunduğu hizmet. her hafta milli piyango bileti almaya çalışan biri olarak beni çok mesut etmiştir. her hafta piyango bileti satan bir bayii bulmaya çalışma, sürekli aldığınız bir yer varsa oraya sürekli gitme zorunluluğu, aldığınız biletin sahte mi gerçek mi olduğu sorunsalı gibi sebeplerden dolayı internetten bilet almak çok avantajlı. üstelik bilet numaranızı seçme hakkı tanıması da beni zevkin doruklarına ulaştırmaktadır.
  • turkcell sarı kutu puanı ile bilyoner.com'dan alınabilecek hadise.
hesabın var mı? giriş yap