• şehir efsanesi olabilir.
    herkesin internetten para kazanan, arkadaşının bi arkadaşı var. ama henüz tanışılmamıştır.
  • twitch,youtube bunları duymadınız heralde
  • bknz. r10 webmaster forumu.
  • sıradan bir internet kullanıcısının fazla bir çaba harcamadan internetten para kazanabileceği en kolay yöntem bence artiway normalde alışveriş yaptığınız sitelerden alışveriş yapmaya devam ediyorsunuz üstüne bonus kazanıyorsunuz.
    hesabınıza düşmesi biraz zaman alıyor. fakat devamlı alışveriş yaptığım carefoursa, migros , hepsiburada, n11, trendyol, toyzshop gibi bir çok sitede geçerli ve küçük de olsa meblalağlar kazandırıyor. bunlar damlaya damlaya yıl içerisinde epey birikiyor.
  • talep gören her ürün ya da hizmet; yanında ticareti yani kazancı barındırır. tabi emek varsa. eğer ki emek göstermeden 3-5 butona tıklayayım milyarlar kazanayım diyorsanız çok uğraşmayın zira bu bakış açısıyla ya ürün olursunuz ya da dolandırılırsınız.
  • rollercoin. eğlenceli minimal oyunlarla btc eth ve doge kazıyorsunuz. doge kazmak daha hızlı ve kolay. rollercoin

    kısa zamanda 160 dogeye gelmişim. karantinada oynamayı abarttım biraz sanırım. 360 doge olunca çekebiliyorsunuz. ne kadar çok oynarsanız, o kadar hızlı kazıyor, gücünüz arttığı için.

    boş char aktivitelerinde ilk sıraya oturur. arayüzü çok güzel :d hüsnü reflidir. yaralı parmağa işeyelim.

    edito: soru sorup mesaja kapalı yazarlar var, burdan cevaplayayım... evet çekim yapılabiliyor, sorun olmadı,defalarca denedim.
  • dolandırıcılık yapmak. çok ciddiyim.

    öyle ufak tefek kılcoin yüncoin yok reklam tıklama, yok websitesi yapma falan değil.

    insanlar dolandırılmak istiyor ve buna ayırdıkları ciddi bir bütçe var. istiyorlar bunu yahu. tüyoyu vermeyeceğim ama sadece gerçek olamayacak kadar büyük bir vaadiniz olsun. "abi şu işini 50'ye değil, beş liraya halledeceğim" bir yöntem mesela.

    bir başkası en sevdiğimdir ki sexshop açıp millete patlıcan falan göndermektir. bir allah'ın kulu şikayet etmeye gitmez. aynısı "seni jigolo yapalım, sen ilan için şu kadar para yatır" yöntemidir. orda da kimse şikayete gitmez.

    bir garanti yöntem daha var ama o da bana kalsın ama ana fikir çok çok büyük yalanlar atmaktır.

    bak adamlar ben şeyhim, mesihim, peygamberim derken götürdükleri para çerez parası.

    olaya gel (bkz: kendini allah olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmak)
    taaa 2006 yılında 2,5 trilyon çarptı adam.

    mesihim falan diyerek değil. doğrudan "naber selami ben allah, kitap yolladım sana. okudun mu?" diyerekten hem de...
  • internetten para kazandıran siteler varmış bi çok tane bunlara üye olup insancıklar para kazanabiliyormuş lakin benim tercihim bunlara üye olup mıkır mıkır kazanmak yerine patron olup kendi görev yap para sitemi kurup çatır çatır yada tıkır tıkır para kazanıp zengin olmak. araştırdım taraştırdım bakındım görev yap para kazan scripti olarak awarder scriptini buldum millet çoşmuş bu yazılımla
  • kesinlikle harcadığınız vakit ve emek kazanacağınız paraya değmeyecektir. yapmayın etmeyin... üzülürsünüz.
  • çoğu vakit kaybı olan yöntemlerden ibaret. sadece son dönemde kardeşimin kazandığı yöntem ilgimi çekti. yandex toloka özellikle masaüstü sitesi üzerinden ve ingilizce dil seçeneği ile kazançlı görevler çıkıyor. dünkü görevde saatte 7 dolar toplamda 100 dolar kazanmış. bol boş vakti olan için iyi para.
    toloka kayıt
hesabın var mı? giriş yap