• istanbul bazlı, genç ve güzel işler çıkaran bir yazılım firması. aldıkları kosgeb desteği ile boğaziçi üniversitesindeki teknoloji geliştirme merkezine girdiler.

    son zamanlarda mulakat tv bulucak com spormerkezim com blograzzi sitelerini geliştirdiler.

    http://www.inveon.com.tr/
  • özellikle çok başarılı bulduğum bulucak.com un arkasındaki firmadır. aynı zamanda cebitte bu sene yerlerini almışlardır.
  • kurucuları sencer berrak ve yomi kastro ile yapılan röportaj için:
    http://edition2.intellimag.com/?code=xun1uox5ss sayfa 65 e bakılabilir.
  • yazılım konusunda yaratıcılıklarını en iyi tarif eden şey , yazdıkları kod ile ayakkabıdan radyo yapmak seviyesindedirler.
  • (bkz: telekobi)
  • pazarlama konusunda ve kendilerini satma konusunda müthiş iyi bir firmadır. bildiğimiz bedava dağıtılan nop commerce yazılımını millete özel yazılım diye satarlar. millet de mutlu mesut özel yazılım aldık sanır. ki bu yazılımdaki perma link işini bile çözememişlerdir.
    ha bu arada yazılım satma yöntemleri de müthiştir. firmalara gidip siz sektörün en iyisisiniz fakat bizim melek yatırımcılarla bağlantımız var sizi daha da büyütürüz derler. masada mevzubahis olan isimler ve rakamlar firma sahiplerini heyecanlandırmaya yeter. firmalar tamam deyince : önce bizim yazılımı almanız lazım o, bu ve şu modülle birlikte 100 bin tl verin sonra da kısmetse çözeriz sizin işi derler. bu kadar yaratıcı firmayı takdir etmemek mümkün mü?
  • e-ticaret uygulamaları için altyapı ve dijital performans danışmanlığı hizmetleri sunan,
    levent/akatlarda sessiz sakin bahçeli güzel bir villada ikamet eden yazılım şirketi.

    yılların tecrübesi var tabi e-ticaret alanında taa trendyol'dan beri...
    bu birikimi icraata dökmeye başladılar anlaşılan.

    misal geçen sene columbia’nın e-ticaret sitesini yapmışlar. backend, uı-ux, dijital pazarlama, iş geliştirme faaliyetlerinin hepsinde birlikte çalışmışlar. yani bir nevi müşteri-proje ilişkisi değil, iş ortağı gibi konumlanıyorlar kendilerini... hal böyle olunca da, gelir paylaşımı modeli ile 1 yılda sitenin aylık tekil ziyaretçi sayısı yüzde 240 oranında artmış diyollar. yapılan websitesi, columbia’nın tüm mağazaları içinde en çok satış yapılan ikinci sıralara kadar yükselmiş.

    http://www.gazetevatan.com/…katladi-753307-ekonomi/
  • software house olarak başlayıp, e-commerce uzmanı olmuş, sonra e-commerce yönetim servisleri de vermeye başlamış ve en son m-commerce'e de el atmış şirket.
  • çalışanların bahçede mangal yapıp, öğle saatlerinde çimlere yayıldığı, sık sık beraber kamp yapan, ve buna rağmen iş ciddiyetini kaybetmeyen ilginç insanlardan oluşan teknoloji şirketi.
  • özel yazılım işini klimacı mantığıyla yapan berbat firma. para konusunda, referans konusunda hava 1500 ama iş, hizmet isteyince "0" ı iliklerine kadar hak ediyor.
hesabın var mı? giriş yap