• çok güçlü, çok çok güçlü. muazzam. adama ne kadar sertlik yaparsanız yapın yıklmıyor. inanılmaz. tank gibi.
  • bu sezon ilk kez bir iç saha maçında iyi oynayan oyuncu, top 16'in ilk maçında barcelona'ya karşı 19 dk da 8s- 7r ile fena bir görüntü çizmedi; özellikle ilk çeyrekte çok süre aldı ve devamlı faul çizgisine gitti
  • nedense bana bir gün türkiye'de oynayacakmış gibi gelen ve özellikle şut becerisi konusundaki gelişim süreciyle pozisyonları bayağı farklı da olsa efthimios rentzias'ı anımsatan olympiakoslu basketbolcu.

    son yıllarda gördüğüm bogdan bogdanoviç ve anton ponkraşov'dan sonra kendini en hızlı geliştiren genç oyuncu diyebilirim. bu hızla ilerlemeye devam ederse görev adamlığından öteye gidip 30 yaşına gelmeden nba patenti kazanması bile bana olası görünüyor. (rentzias da yalnızca kazmalığını üzerinden atabilir ve orada tıkanır gibi duruyordu, bir baktık soluğu nba'de almış) ayrıca nasıl şu anda adaşı ioannis bourousis topu eline aldığında karşı takım taraftarı "eyvah bu herif kesin o topla iyi bir şeyler yapmayı becerir" diye düşünüp geriliyorsa aynı şey birkaç yıl içinde bu çocuk için de geçerli olacak. çok zor top kaybediyor, sıkışık durumda düzgün pas ve şut atabiliyor, fizik gücüyse henüz muhteşem olmasa da o noktaya doğru hızla ilerliyor.
  • yunan basketbolunun avrupa şampiyonu olacağını gösterir.
  • panathinaikos formasıyla ilk sezonunda takımın en başarılı isimlerinden biri olan oyuncu. (bkz: 2018-2019 euroleague sezonu) nda 28 maçın 22'sine ilk beşte başladı, 25:30 süre ortalamayla 9 sayı-4.2 ribaund-1.1 asist ortalamalarıyla oynadı, özellikle içerden çok iyi bir yüzdeyle oynadı, dış şutları vasat kaldı. iç saha maçlarında oldukça etkili.
  • obradoviç'in ellerinde bir makineye dönüşme potansiyeli inanılmaz yüksek olan yunan forvet.

    savunması oldukça iyi, fiziği kusursuz, bu sene orta mesafeli şutlar ve penetre yüzdelerini çok yükseltti, ribaund konusunda istekli, hiçbir çarpışmadan kaçmıyor. tek eksiği çok istikrarsız olan dış şutu. onun da ilkini sokarsa atıyor genelde.

    kendinin 5, kaliniç'in 4 numara oynadığı bir kadro hayalim var yakın dönem için.
  • kötü başladığı 2019-20 sezonunda alba berlin maçında 49 dakikada 39 sayı 5 ribaund 3 asistle kariyer gecesini geçiren basketbolcu, ama bu maçta kaybedince anlamı olmadı pek.
  • yannis papapetru. yani yunus babataş.
  • fenerbahçe beko'nun acilen transfer etmesi gereken 1994 doğumlu forvet.
hesabın var mı? giriş yap