• tapani tarafından geliştirilip mükemmelleştirilen championship manager 01-02 taktiği. yaklaşık 90% gibi bir galibiyet oranı vardır. temelde 4-1-2-2-1 görüntüsünde olsa da with ball/without ball ile ne yapıp edip ai'nin kafasını karıştırır ve bilgisayar antisini üretemez. tek forvet etkisiz olsa da arkadaki 4lü gol rekoru kırar, dm ise asist kralı oluverir. takımın rating ortalaması 7-8 altına düşmez. eli ayağı düzgün bir takımla mağlubiyet yüzü görmeden sezon bitirilebilir.

    http://www.sendspace.com/file/ewdl86 - brought to you by cm0102.com
  • tüm taktiklere hükmeden tek taktiktir. championship manager 01/02'nin panzehiridir. oyundan kopmak isteyenler, yeter artık canım oynamak istemesin, bitsin bu bağımlılık diyenler bu taktikle oynamalıdır.
  • bu oyundan* keyif almaya devam etmek istiyorsanız sakın bu taktiği kullanmayın.burada da (bkz: #38775565) biraz yazdım.bir bug bu taktik, hiç bulaşmayın.
  • çok başarılı olamadığım taktik. sanırım with ball - without ball ayarlarını yapamadım. takım 20 şut atarken rakibe 4 şut çektirmesine rağmen tek farklı kaybediyordu. biraz taktik üzerinde oynama yapayım bari dedim. amclerden birini geriye çekip üçlü orta saha yaparak kendi oluşturduğum taktikle ise baya başarılı oldum, her sene şampiyon olurken 7 kere de şampiyonlar ligini kazandım. bilgisayar tam 14 sene çözememişti taktiğimi. son 3 senede biraz sıkıntı yaşamama rağmen bugüne kadar iyi geldim. oyunda 2016'ya kadar geldim ama 2016 sonunda malesef oyun beni çözdü, şimdi mecburen yeni bir taktik deneyeceğim. en iyi futbolcuları almama rağmen takım bir türlü kazanamıyor. orjinal iodine taktiğini deneyeyim, belki yıllar sonra bu kez becerebiliriz dedim ama yok, yine yemedi.
  • 17 sene kullanmama konusunda direnip en sonunda kullandığım taktik. fenerbahçe'yle ilk sezonda şampiyonlar ligi ve süper kupa dahil bütün kupaları kazandım, cm bağımlılığım son buldu. teşekkürler iodinecf.
  • oynatmak istediğim forvet bolluğunda tek santrafor olması hoşuma gitmese de resmen hile gibi taktik. guardiola'ya dmc'de 22 asist ile rekor kırdırmış taktiktir aynı zamanda.
  • ileri uçta sergey nikiforenko, maxim tsigalko ve alan shearer üçlüsüyle harikalar yaratan taktik.
  • dmc'yi rating manyağı yapan taktik.

    bütün özellikleri kötü olan fakat positioning, marking ve tackling'i minimum 17-18 olan herhangi bir dmc takımın en yüksek ratingli oyuncusu olabilir sezon sonunda.
hesabın var mı? giriş yap