• ios 10'da bulunan ve aşağıdaki belirttiğim hataların düzeltilmesini talep ettiğim sürümdür.

    1) safari tarayıcısında ekşisözlükte arama kutucuğunda başlık aramak için metin yazarken, kutucuğun altında otomatik tamamlanan başlıklardan birini açmak istediğimde 2 defa dokunmak zorunda kalıyorum. ios 9'da böyle bir sorun yoktu.

    2) önceki sürümde virgül kullanıp boşluk bırakınca klavye, simge ekranından otomatikman harf ekranına geçiyordu. şimdi ise virgül veya noktalı virgül koyup sonra boşluk bırakınca hala simge ekranında kalıyor. simge ekranından harf ekranına geçmek için yeniden sol alttaki harf tuşuna dokunmak gerekiyor. oysa diğer noktalama işaretlerinde böyle bir sorun yok. mesela kesme işareti koyunca klavye otomatikman harf ekranına dönüyor. simge ekranından harf ekranına otomatik geçişlerin düzeltilmesi gerek. ios 9'da böyle bir sorun yoktu.

    3) yine klavyede ios 10 öncesinde bazı cins isimleri özel isim sanıp gelen ekleri kesme işaretiyle ayırıyordu. örneğin; hakkı'nda , ada'm, zaman'a şeklinde. doğrudur, hakkı diye, ada diye, zaman diye özel isimler olabilir ama allah aşkına "ada'm"mı daha çok kullanılır yoksa "adam" mı? ayrıca özel isme gelen her ek kesme işaretiyle ayrılacak diye bir şey yok. "murtazam" deyince murtaza'ya gelen "m" eki ayrılmaz. neyse, önceki sürümlerde böyle bir sorun vardı, ayrıca nasıl ve bi kelimesinin ilk harflerini de büyük yapıyordu. bunların hepsi ios 10 ile düzeltildi. ancak şimdi bazı kelimelerde yine durduk yere kesme işareti kullanmaya başladı. örneğin; "sende" kelimesini "şen'de" deyip ayırabiliyor. tamam yani "şen" diye özel bi isim olabilir de allah aşkına hangisi daha çok kullanılıyor. "şen'de" mi yoksa "sende" mi?

    lütfen ios 10.1 ile düzeltin
  • afedersiniz de ben bunun amk. telefonumda kendi çektiğim videoyu açmak isterken bile internet gerektiren, interneti açsam da videoyu aynı youtubedan izler gibi donarak izlememe sebep olan saçmasalak bir ios sürümü. kendi çektiğim fotoğraf ve videoları bile açmak için internet gerekiyor, bunun bir çözümü var mıdır meraktayım.
  • asılları telefonda tutman gerekiyo diye biliyorum. normalde hafıza sorunu çekilmesin diye "iphoneda en iyi depolama" seçeneği aktif oluyor.
  • her gelen güncellemeyi çat diye yüklemeyin arkadaşım ya. teknoloji çağındasın, benim gibi önce biraz bekle, etrafındakiler yükleyecek zaten, sonra bakarsın beğenirsen yüklersin. henüz yüklemediğim versiyon
  • eski model iphone'u olanları daha çok üzecek güncellemedir.

    yağ gibi akan iphone 6, 10.0 güncellemesi sonrası adeta iphone 4 gibi davranıyor.
  • dev beta 5 sadece iphone 7 ve 7+ modellere çıkmış, ios sürümüdür,

    diğer cihazlara gelmediği söyleniyor.
  • madem öyle, ekran kilidini aşıp telefonu karıştırmak isteyen meraklılara tarkan'dan gelsin. kır zincirlerini
  • sanırım pangunun jailbreak çıkacağı ios sürümü
hesabın var mı? giriş yap