• senin açtığın başlık rezalet vergisini ödemediğin ürünün ,vergisini ödeyen firmaya bedavaya yaptırmaya çalışman fantastik.

    her boka başlık açmayın artık . telefon bozulabilir ortada abartılacak bir şey yok.
  • yapıcak pek bir şey yok, biz türkiyede boşa eşek yüküyle para verip almıyoruz, gerçek apple türkiye garantili olmadığı sürece zor. sizede tavsiyem üç beş fazla verin türkiye garantili alın az para vermiyoruz, 300-400 den vermeyelim diye yarı iphone fiyatından olmayın.
  • telefonu yurtdışından almışsın, apple bakmış, arıza yok demiş. var olan arızaya yok demezler herhalde. ses kaydederken sorun da yokmuş mikrofonda. başlığı açıp, 7 dakika sonra up diye floodlamak nedir?

    kaldı ki bir rezalet varsa bile, iphone 7 plus rezaleti değildir. apple servis rezaleti olmalıdır başlık

    telefon bozulur, bilmem ne marka rezaleti.
    okulda öğretmen çocuğa kızar, bilmem ne okulları rezaleti
    araba serviste tamir olmaz, bilmem ne marka rezaleti
    kargocu kargoyu bir gün getirmez, bilmem ne kargo rezaleti.

    sözlük iyice şikayet vara döndü. ha gerçekten çok büyük bir rezalet durumu, sosyal medyada yayılması gereken bir durum varsa açılsın. ama rezalet başlıkları çok komik bir hal almaya başladı

    böyle başlıklara doğru ilerliyoruz adım adım

    (bkz: çemişgezek bilmemne mahallesi köşem bakkal rezaleti)
  • lan forum mu burası amk? ne gibi bir sonuç bekliyorsun bunu yazarak? hep beraber el ele tutuşup apple binasını mı basalım amk?

    telefon bu bozulur. ben de amerikadan 2015 yılında aldım, alırken de biliyordum garantisinin geçersiz olacağını. bunu bilerek alacaksın alacaksan.

    bir de 2. entry olarak "up" yazmış. allah akıl fikir versin.
  • öncelikle rezalet değil bu 1. apple böyle sorunları teknisyenler aracılığı ile anlamaları zor oluyor çünkü telefonu açıp kullanıp birilerini aramak gibi koşulları yok. ya da hersey kusursuz olup senin backup inda sorun varsa onu telefonu alır almaz yüklediğin icin tekrar hata geriye geliyor olabilir, backup almadan dene.
    2. olara apple store a gidip yüz yüze destek alıp sorunu gösterirsen sorun kabul edildiğinde direk donanımın değişmesi talimatıyla gidiyor ve teknisyenin sorun var mi diye sadece makinalar aracılığıyla üstten bakma riski yok oluyor.
  • burada bir rezalet var ise oda bilinçsiz kullanıcı rezaletidir.

    şu adresten : https://www.apple.com/…rkey-universal-warranty.html
    ulaşabilecek olduğunuz ''apple iki (2) yıllık sınırlı garantisi - türkiye'' başlıklı açıklamada derki;

    bu garanti neyi kapsamaz? : apple ürününün satın alındığı ülkeden başka bir ülkede servis talep edildiğinde servis seçenekleri sınırlı olabilir. söz konusu ülkede apple ürünü için servis mevcut olmaması halinde, apple gönderim ve hizmet için ortaya çıkabilecek ek ücretleri servis sağlamadan önce size bildirecektir.

    burada başlık açıp rezalet diye yazacağınıza, telefonunuzun ne şekilde tamir edilebileceği hakkında bilgi araştırsa idiniz, probleminizi daha hızlı şekilde çözebilirdiniz.

    ulan arkadaş, yapacağınız işe ben sizin. adama apple'ı savunduruyorsunuz.

    edit: sunduruyorsunuz > savunduruyorsunuz.
  • haziran 2018 de iphone 7 aldimdan sonrasını okumadım. facebookta falan paylaş oğlum, kizim, romalilar. burası forum degil.
  • öncelikle silerse diye : https://eksiup.com/4bfa66dfb449

    sonrasında ise garanti şartlarının değişme tarihleri apple tarafından açık açık belirtilmiş; https://eksiup.com/b049cc77d120

    yurtdışından alınmış olunup, 2016 yılında değiştirilen bir telefon olabilir. ama şu anda yıl 2019 ve apple türkiye haricinde alınan telefonları garanti kapsamına sokmuyor!.
  • herkese cevap yetiştirmeye çalışan forumcu birinin başından geçen olay. dişine göre cevap bulamayınca da cahilsiniz diyor.

    sanırım sözlükten birinin çıkıp abi sen yolla ben sana sıfırını yollayayım demesini bekliyor.
  • aynı şikayet benim iphone 7 plusımdada vardı. ekranı kırıldı değişimden yenisini aldım ondada aynısı var şu an hoparlörü açıp sesi en kısıp getirip konuşuyorum 1 buçuk yıldır. başlığı açanın dediği gibi rezalet değilde ne bu peki ?
hesabın var mı? giriş yap