• elinde patlaması için çok büyük bir arz, çok düşük bir talep gerekir. sanmıyorum ki geniuslar da iphone 8in büyük bir sükse yapacağını beklesin.
  • kimin neresinde patlar bilmiyorum ancak iphone 8 gereksiz bi alet gibi geliyor bana. iphone x'le beraber piyasaya çıkması ölü doğurdu aleti.
    elinde 7 olan adam model güncellemek istese, onu satıp 8 almaya kasmaz muhtemel, x için şartları zorlar.

    "koskoca apple bilmiyor da sen mi biliyorsun amk"
    apple ceo'su burada yazmıyor, ben yazıyorum.

    not: iphone sespor. şu model, aynı kasa, güncel yazılımla çıksın 2-3 senede bir, ömür boyu başka telefon kullanmam.
  • iphonedo kanalılndaki detaylı incelemesini seyrettikten sonra, "6s plus beni iki yıl daha idare eder", diye düşündüm. telefonumu apgıreyd etmek istesem, peşin ücrete çok güzel kampanyalar var, ayfon yedi pılas alırdım. almıyorum. derinlikli foto için o parayı veremem, kimse kusuruma bakmasın.

    herkes de benim gibi düşünüyormuş ki, ayfon eyt'e pek rağbet olmamış ve bu durum yaşanmış. ayfon eyt'in epıl'ın elinde patlaması, bir anlamda bu firmanın vizyonsuzluğunun sonucu olmuş. telefonu tanıtan yutıbır'lar bile heyecan duymamış. hızlı şarz (şarj değil! şarz!) özelliğinin softveyır apgıreyd ve şit load of moni istemesi, değişmeyen dış görünüm vs. derken, tanıtım videoları "ama arkasında cam var" ile sınırlı kalmış. iphonedo kanalı da bu durum ile sıkı bir şekilde dalgasını geçmiş.

    ayfon sevın'dan bu yana eyt için ayfon kullanıcılarının beklentinleri yüksekti. herkes epıl eyt modellerini tasarlayıp, bu yeni modelden beklentileri konusunda konuşuyordu. epıl, bu beklentileri ayfon eks ile adreslemiş, ama o model de pek heyecan uyandırmadı. ekranın üzerindeki o karga sıçmığı gibi duran siyah alan ne lan? oldu mu şimdi?

    bir ayfon fanı olarak ciddi ciddi "şaomi alsam mı acaba?" diye düşünmeye başladım. o değil de, bafır adam'ın videosundaki sımartfon tanıtımı beni benden aldı...
  • klasik bir başlık tekrar olgusunda olmuş. kısaca apple ürünlerine sahip olamayanların sıçmık eylemi.
  • iphone x ile düşüş duracaktır. iphone 8 kasa değişimi yapmayarak, milleti direkt iphone x modeline yönlendirdiler.
  • hem zenginim hem de penise sahibim diyerek ortalığı çatlatan hatundur. zevk alabilme konusunda kendisi ile yarışan hanımcıktır. itici olmaları en büyük çekicilikleridir.
  • sıraya girilecek kadar mühim bir yeniliği yok ondandır.
  • sadece iphone'un değil bütün telefon markalarının yakın zamanda aynı sıkıntıyı yaşayacağının habercisi gelişmedir bence. ısıtıp ısıtıp aynı modelleri daha fahiş fiyatlarla önümüze koyuyorlar.

    bu saatten sonra majör değişiklikler sunmadıkları sürece ya da pil ömrünü 5 güne filan çıkartmadıkları sürece eskisi gibi satış rakamları beklemesin hiç bir marka. en azından benden almamı beklemesinler.
  • uçakta patlama riski olmasından yeğdir..
hesabın var mı? giriş yap