• iphone şarj kablosunun kısa olmasının yanına eklenen sorun.tanıdığım bütün iphone sahipleri aynı dertten muzdarip.belli bir süre sonra kablo kendi kendine açılmaya ve soyulmaya başlıyor.
    (bkz: her iphone şarjı bir gün bantlanmayı tadacaktır)
    not:1,5 senede 2si orijinal toplam 3 şarj eskittim sanırım sorun sende değil bende...
  • +1'imle katılacağım zirve. (dayanıksızlığın zirvesi elbette)
  • eylül 2012'de aldığım 4s'in şarj kablosunda da farkettiğim dayanıksızlık. soyulmaya başlayan 2 noktası var; biri telefona giren bölümden 6 cm devam ediyor, diğeri ise usb tarafından 3 cm devam ediyor. üst taraftaki soyulmada ilk önce beyaz plastik yırtılırken, sonra gri kesim yırtıldı ve şu an hafiften kırmızı iç kabloları görebiliyorum. ekşi duyuru'da ebay linki paylaşarak "acaba yurt dışından uzun bir kablo sipariş etsem mi?" diye sormuştum soyulmayı ilk farkettiğim anda. ancak sipariş etmeye üşendim ve 2 aydır o halde kullanmaya devam ediyorum. işin ilginci hem şarj olmaya devam ediyor telefon, hem de aktarım gerçekleşebiliyor şimdilik.
  • gündüz 3, gece 2 defa toplamda 1 gün içerisinde 98 defa* şarjı biten bir cihaz için kesinlikle daha akıllı ve dayanıklı şarj aletleri üretilmeli dediğim hede. ya da güneş enerjisi depolayan bir solar sistem olsun 5s de..
  • böyle bir telefona böylesine dandik bir şarj aleti yaptıkları için apple firmasının kendinden utanmasını gerektirecek hededir bu efenim. gerçi akıllıca tabi sürekli bozulacak kı millet gidip yenisini alıp para kazandırsın. bir de yeni iphonelarda -yanı ios 7 de sanırım en çok- , çakma şarj aletleri de kabul edilmiyor muhterem iphoncugumuz tarafından. ille gidip milyonlar bayılıp orjinalini almalısın. böyle lanet bir şarj kablosudur işte.
  • şu an %1 mesela. insan gerçekten hayret ediyor. ben bu telefonu ve şarjını çoğu insandan akıllı sanırdım. hayallerim yıkıldı.
  • hakkında, iphone 4'ün şarj aletinden şikayet edenler 5'in yanından bile geçmesin denilebilecek dayanıksızlık. orjinal iphone 5 şarj aletim 1 sene dayansa öpüp başıma koyardım.
  • iphone'nun dayanıksızlığıyla paraleldir. ıphone ki yere düştüğünde ekranı en çok çatlayan ama vazgeçemediğimiz, jobs bu fani dünyadan göçtükten sonra anında ekranını büyüten, şarjı dayanmayan, telefon kadar fatura ödeten akıllı mı akıllı, akıllıların şahı telefon.

    evet şarj makinesi bir değişik, şarj ediyor gösterip etmediğine dair şüphelerim var. kablosu da tam o telefona girdiği yerden ayrıldı gibi, bantladım şimdi iyi durumu. çareler tükenmez :)

    (bkz: sorma abi şüpheciyim ben)
  • güzel bir pazarlama taktigidir. iphone hic kullanmadim ama eski bir samsung ve yeni bir htc kullanicisi olarak ayni dertten muzdaribim.
    sanirim apple, henüz kulakligi ve sarj aleti bozulmayan kullanicilar icin artik eski telefonlarini desteklemeyen güncellemeler cikariyormus diye bir söylenti de var.
hesabın var mı? giriş yap