• sonunda siri'nin müslüman olmak isteyen slav taklidi yaptığı video
  • ilk videonun 1 milyon 300bini geçmesinden sonra benzer bir testi iphone 7 siri'si ile yapan eleman, bilim dünyasını şok soktu. "iphone 7 siri'si iman testi - şok cevap"
    youtube trendlerde nasıl bir algoritma varsa bu videolara sahip çıkıyor.

    https://youtu.be/d9lcoatigue

    allah akıl fikir versin.
  • an itibariyle videoya 5390 like, 502 dislike alan video. bu dislike'ların apple çalışanları tarafından yapıldığından şüpheleniliyor.
  • öyle bi teknoloji geliştirseydi bütün dünyayı hizaya sokabilirdi ama bu eylemiyle rus hatunla evlenip, müslüman oldu sevaba girdik diyen dededen farkı yoktur.

    dünya izleyip ne kadar gerizekalı diyecek. selamlar
  • bu insanlar bu kafaya ulaşmak için ne yiyip ne içiyor. hayır yani arkadaşım, hayatında hiç mi bir şey başaramadın. adam ciddi ciddi anlatıyor, siriye iman ettiren vidyo çektim, ben yaptım*. sanırsın mohaç meydan savaşını 1 saatte kazanmış. ben de diyorum şimdi bu adam @tayandyou hesabının başına gelen gibi zorladı, aynı kelimeleri kullandı ya da ne bileyim felsefe yaptı farkı kelimelerle dini ritüelleri eşleştirdi ve zafere ulaştı*. hacı siz herhangi birinin yapabileceği, siri için bir hata olarak algılanan bir durumdan salakça zafer yaptığınızı sanıyorsunuz. ulan biraz işe yarar bir paylaşım yapın. dalga geçerken zevk alalım.
    şu vidyoda görüldüğü üzre, siri anlayamadığı cümleleri tekrar eder.
    https://www.youtube.com/watch?v=kj2pc7lclai
    tanım: yalancı bir cahildir.
  • adamlar götümüze giren teknoloji yapmışlar ve neredeyse her sene ufak değişikliklerle bunu bize yeni bir şeymiş gibi satabilecek pozisyondalar. bizim yaptığımız nedir siri'yi müslüman yapmaya uğraşmak, biri de çıkıp demiyor aga elin ateisti neler yapmış sen ne yapıyorsun...
hesabın var mı? giriş yap