• onceki nesillerde oldugu gibi pil omru icin verilen sureler ekranin isigi hic yanmazsa -yani arada tek bir sarki bile degistirmezseniz- sesi yarisina kadar acarsaniz vs. gibi durumlarda gecerli. yaniltmasin.
  • kapasitesi ile (160gb) beni benden almış yeni ipod. ohş demek istiyorum.
  • ums olarak kullanılabiliyorsa, koştura koştura satın almak istediğim bir mp3 çalar

    ***
  • (bkz: ipod touch)
  • gümüş renkli 80 gb versiyonuna dün itibariyle doğubanktan 300 dolar gibi bir fiyata sahip olduğum yeni nesil ipod modeli,bir önceki nesle (5.5) göre daha ince olmasıyla,parmak izi ve çizilmeleriyle efsaneye dönüşen gövdenin aluminyum kaplamayla geliştirilmesiyle dikkat çekmektedir.

    edit:kutu içeriğinde cd vermeyi çok önce bırakmışlardı,artık kılıf da çıkmıyor ve o kalitesiz apple kulaklıkları vermeye devam ediyorlar inatla.

    edit2: click wheel mekanizması eskiye göre fazlasıyla zayıflatılmış.. kıyafet üstünden ses açıp kapama devri geçmiş anlaşılan,illa doğrudan temas istiyor artık,ve buna uygun kılıflar ya da kumanda tabi.
  • bazı albümlerimi itunes'un çalmasına rağmen, kendisinin çalamadığı bir garip ipodcuk. hayır sorun ne, neden böyle birşey yapıyor anlasam çözüm de üretecem ama apple'dan mantıklı sorunlar yaratmasını beklemeyi keseli çok oldu.
  • cower flow özelliğini kullanabilmek için gecelerimi internetten albüm kapağı aramakla geçirmeme yol açmış alet. yaklaşık 20 gb.'lık müzik arşivimin neredeyse tamamını kapak resimlendirmek üzere bir hafta önce çıktığım bu yolculuktan dakika itibariyle muzaffer çıkmış durumdayım. başımın göğe ermediğini gördükten sonra iyi bok yedin evladım diyorum kendi kendime. böyle böyle işlevsizleştiriyorlar işte bizi. aynı süre içinde bir dostoyevski kitabını yeniden okuyabilir, en az 5 dvd izleyebilir, herhangi bir mecraya 2-3 telif yazısı yazabilirdim. ama ben n'aptım, amazon.com'da albüm kapağı avına çıktım. click wheel'ini döndürüp döndürüp albüm kapaklarına bakıyorum şimdi yüzümde muzaffer bir edayla; tıpkı bir aptal gibi. ama ne demişti steve jobs; stay hungry stay foolish; sanıyorum götünden anladım ben bu lafı.
  • piyasaya çıkan her yeni teknoloji ürünü gibi ufak tefek "bug"lar içermektedir. zaman zaman yayınlanan güncelleme dosyalarının yüklenmesiyle clickwheel vs. gibi sorunların üstesinden gelinebilir.

    unutulmamalıdır ki, metal kasası, inceliği, parlak ekranı ve "cool look"u ile seksapeli, fonksiyonlarının çok ötesine geçmiş bir cihazdır.
  • cover flow özelliğini hunharca kullanabilmek için yahoo widgets ın uygun widget ını bulup (itunes companion) cart diye albüm kapaklarınızı sexy matlıktaki bu kara kutuda seyreyebilirsiniz . bazen sadece cover flow a bakıp uykuya yatırdığım alet *

    *special thanks to ma playmate
  • itunes'ta izlenebilen goruntulu podcastleri nedense kendisinde izleyemedigimiz alet.
hesabın var mı? giriş yap