• çok güzel be aga.

    edit; irem lütfen selfie çekerken üst dudağını öyle spastik gibi öne çıkarma. normal daha güzelsin. bunu yazmak zorundaydım.

    yine de çok tatlısın bebeğim.
  • oscar wilde "kadınlar anlaşılmak için değil sevilmek içindir" sözünü sanki kendisi için söylemiş. bugüne kadar tanıştığım en muazzam insan.
  • bu başlıkları kim açıyor ? neyse ekşi de işsiz işsiz dolanırken ünsüz olmasına rağmen başlığı olan bir vatandaş gördüm ve merakla daldım içeri, ama gerçekten bu başlıkları kimin açtığını merak ediyorum. tekrar neyse, yorumları dikkate alarak şu yukarıda ki bağlantıdan bağlandım bu yaratılmışa. vatandaşla bir derdim yok da; buraya yazanlar ne bekliyor acaba ? allah buna da öyle bi tarife uygulamış o şekilde oluşmuş o da.. abartılı karşılanan güzellik durumları gariptir bence, hiç güzel bir kız arkadaşınız olmadı mı ? ya da konuşmadınız mı ? ya da sizce çok çirkin olan biri için başlık açıp "ne kadar çirkin, allah dokunduğunu taş etsin" diyor musunuz ? ki zaten bu başlıkları kim açıyor önce onu bulmak lâzım. yine neyse, adama ısırdığı dudak dert olmuş. birader ne kadar sexi problemlerin var be.. çünkü o dudağın eğimi iklim değişikliği için çok önemli, dudak değilde yanağı ısırsaydı tamamdı aslında ama bilememiş, cahilliğine ver. sonra git sadaka ver. bu zihniyetle halâ yaşamsal faaliyetlerini sürdürebildiğin için.. olum insan olun insan gidip iki kitap okuyun, sosyalleşin, bu kontrolsüz tepkileriniz sosyalsizlikten. türk erkekleri olarak kadınlar ırkı için yeni icat edilmiş bir materyal şaşkınlığı ile bahsedip her ortamda bana sosyal mesaj verdirmeye ne hakkınız var. ya bide ne var; böyle dibiniz düşüyor ama elde ettikten sonra da kıymet bilmiyorsunuz. heralde bi özgüven problemi de var. var da var reis, neyse baya vakit harcadım sosyali de çaktığıma göre gidebilirim. hadi bakim medeni kalın. bi de bu başlıkları kim açıyor o önemli bir ayrıntı viki de ki gibi kendi biyografisini yazma durumlarıyla karşılaşılmıyor mu sanıyorum ? hiç sanmıyorum...
  • hasbelkader adını duyup takip etme gafletinde bulunduğum şahıs

    bu vakada (bkz: #79667086) bahsedilen kişilerin en başında gelenlerden biri olsa gerek.

    zegit: skumbag (bkz: #79767730) ah canım durumdan vazife çıkartan çemçük ağızlı beyaz atlı şövalyeleri ve fanları da varmış hanımefendinin. khk ile bu arkadaşa yalamalık yapma mecburiyeti geldi de bizim mi haberimiz yok, göte göt demek de mi yasaklandı, fıstık attımının makatı kaşınan makakları.
hesabın var mı? giriş yap