• sözlükte başlığını açmak için uygun anı dört gözle beklerken galatasaray odeabank'ın elinden kaçırdığı haberleri gelen genç altyapı oyuncumuz, umit beslediğimiz guard.

    üzüldüm açıkçası. meltem yıldızhan'ın a takıma alıştırılacağı senede kendisini de yavaştan görmek isterdim, geçen sezon takımla idman yapıp kadroya alındıydı, aceba ekrem hoca mı yetersiz gördü yoksa o mu gitti bilemiyorum.

    bakalım.
  • az önce yakın çekimde aşık olduğum hanımefendi basketbolcu.
  • acaba burayı okuyacak mı ? ben yine de yazayım, insta'dan falan takip ettiğim kadarıyla.

    vizyon sıfır !

    neden mi.? basketbolu takip ederim. fenerbahçe taraftarıyım. bu hanım kızımız galatasaray'da oynuyor. şu an tatilde.

    irem'in yaşı 20-21. irem'in avrupada ki yaşitlari basketbolumu nasıl geliştiririm falan diye düşünüp yaz tatilinde bile çalısırken irem insta'ya daha fazla nasıl story atarım nasıl daha fazla foto atarim diye uğrasiyor.

    ne bilim bi basketbol sahasina gideyim şut calisayim, eksik özelliklerimi gelistireyim diye düşündüğünü, düşünmüyorum.

    tamam güzel kız vesselam ama turk kadin basketbolunda söz sahibi olabilecek bi karakter iken "ben daha çok tatil yapacam canım" havaları için çok erken.

    tülay teyzene selam.

    edit: iki sene önce yazın yazdıklarımızı, bu yaz takımsız kalınca uyguluyor iremciğim. zararın neresinden dönersen kardır, bu yolun sonu botaş'tır.

    edit2: bir alt lig takımı gürespor'a düşmüştür. kendi kariyer gerilemesini kendi çizdi ne yazık ki bu yaşta.
  • adana basketbol'da başarılı oyunu sonrası beşiktaş'a gelen - hala- genç oyuncu. takımın yetersizliğine rağmen farkı hissediliyor. sanki burada çok kalmazmış gibi. doğru çalışırsa a milli' de, rotasyonda kendisine yer bulur.

    not:ayrıca bu spor için abartı güzel

    insrtagramı
hesabın var mı? giriş yap