• o entryde ırkçılık değil yetersiz bi sosyolojik tespit var. bu yetersiz sosyolojik tespit ırkçılığa yol açar mı? birileri demek ki kürtler pis insanlar gittikleri şehirleri katlediyorlar diye sonuç üretir mi? evet. peki burada siz sayın ırkçı olmayanların yapması gereken nedir? ırkçı olmadığım halde daha az favorileniyorum diye sızlanmak değil tespitin altını doldurmak. yani bu başlığı;

    (bkz: kürtlerin göç ettiği şehirler neden iflah olmaz)

    filan şeklinde açıp çok kültürlü hayatı, alt kültür - üst kültür bağlamında ele alıp, tıpkı çok kıllı olmanın kürt olmakla bi alakasının olmadığı gibi bunun da kürt olmakla bi alakasının olmadığını anlatmaya çalışmak. hadi bakayım, göreyim sizi.
  • tamamen sosyolojik ve belli istatisliklere dayanarak açılmış bir başlık gibi geldi ki en başındada yazan kişi demiş ırkçı ve ayrımcılık yapan bir eleman değilim diye
  • avrupa' daki türk algısı ile ilgili bir şeyler duyduğumda pek de üstüme alınmıyorum. ama hak da veriyorum açıkçası adamlara. belli ki çok çekmişler.

    ülkemdeki suriyeliler hakkında homurdananların da haklı olduğuna inananlardanım.

    peki kürt kardeş, bu kadar olay oluyor da, sen hiç mi eleştirmiyorsun ırk kardeşlerini? ya da düzgün bir insansan neden üstüne alınıyorsun tüm bunları?

    ırkçı da ırkçı, bik bik bik. adam olana kim ne diyebilir.

    ilgili entaride yazılanları beğenen 1000 küsur kişinin yaptığı eylemdir.
  • engellemek için için muhteşem bir kaynak olmuş bence. iyi tarafından bakmak lazım. bu kadar denyoyu bir araya getirmek kolay değil.
  • çünkü burası birbirinin aynı görüşte olan komün neferlerinin birbirinin sırtını sıvazladığı, bilhassa din ve ırk konularında hassasiyet sahibi insanlara sur diplerinde pala sallayarak dayılanan küfelik klonlarla dolu bir yer. biz de kale kapılarını suratlarına çarparak kapatmak için buradayız.
  • gözümden kaçmış. bu başlığı açarak görmeme vesile olan arkadaşa teşekkürler.

    1449. fav bende.
  • sonuna kadar doğru bir tespittir. kendi şehirlerinde ziyaret edin bu toplulukların çoğu çok saygılı, misafiri, okuluna gelen öğretmeni başının üstünde tutar. amma velakin büyükşehirlere göç edince çok çabuk bozuluyorlar, orda başı açık kadına daha yeni alışmışken, istanbula gelip şortlu kadın görünce ilk kez kadın görmüş gibi davranıyorlar, işletmelerin yüzde doksanı onların, kimse üstüne alınmasın, yapan üstüne alınsın, onlarda burayı okumuyor zaten. he demiyorum ki biz sütten çıkmış ak kaşığız, ama gerçek şu ki doğudan zınk diye metropole gelenin metropole bir hayrı dokunmuyor, keşke tarım, hayvancılık gerçekten para kazandırsa da verimli hale gelebilecek toprakları terkedip buraya gelmek zorunda kalmasalar ve keşke devlet devletliğini yapıp tsk ile uğraştığı kadar pkk ile de uğraşsa da ordaki insanlar yerinden yurdundan göçmek zorunda kalmasa, yine devlet devletliğni yapıp orada güvenli yerleşimi sağlayabilse de okulları çoğaltsa, bu konu da bir adım ilerleyemedik, giden öğretmen can derdinden eğitime değil, burdan batıya nasıl tayinimi aldırabilirime odaklanıyor.
    ayrıca kızdığım bir nokta daha var ki; karadeniz de de ciddi yoksulluk varken oraya gitmeyen devlet yardımı, batıdakinin ödediği vergiye doğuda ki vatandaşa yapılıyor, kaçak elektrik kullanmak bir yana dursun, faturamı bir gün geçirince elektriği kesilen ben asgari ücretle geçinmek için bir tarafımı yırtıp ikinci çocuğu gündemime alamazken sen on tane doğurup benim vergimle birde kaçak elekrikle kaçak suyla hayatını idame ettirince benim çocuğumun rızkını yemiş oluyorsun kardeşim.
  • 1000 küsür yavşaklığı ifade eder
  • ümidin yitirilmediğinin açık ispatıdır
  • (bkz: where is us air favoris)

    dayanamadım.
hesabın var mı? giriş yap