• üzülerek tahmin ediyorum ki avengers endgame'den sonra gelmesine dair umutlarımızın sonuna kadar yitip gideceği film.

    en sevdiğim karakter hep spider-man'di bugüne kadar 6 tane filmi çekildi yanılmıyorsam, hiçbirisi tam anlamı ile tatmin etmedi. ya peter parker ezik bir karakter olarak gösterildi, ya o muhteşem espri yeteneğinden yoksundu ya da hiçbir zaman gerçek düşmanlarını göremedik. marvel's spider-man oyununun verebildiği hissiyatın yarısını vermeyi başaran bir film çıksa tahminen gişe rekorlarını alt üst eder diye düşünüyorum.

    çocukken izlemekten en zevk aldığım ikinci marvel harikası x-men'di onun da makus talihi yüzümüzü pek güldüremedi. x-men first class ile başlayan seri şuana kadar iyi gitse de; rogue, gambit, cyclops, storm, wolverine ve beast içeren temel kadrolu bir film hiç izleyemedik.

    işte bütün bu hayal kırıklıkları üzerine izlediğim bu çizgi filmlerin en dramatik anlarında aksiyonun ortasına dalan altın zırhı parıl parıl parlayan iron-man bize çok güzel 3 film izletmeyi başardı, bu yüzden eğer teoriler doğru çıkar -muhtemelen öyle olacak gibi de görünüyor- ve iron-man'e veda etmek zorunda kalırsak benim için tam zamanında bitmiş friends gibi olacaktır.

    tadı damağınızda kalacağı gibi robert downey jr. da yaşlanmaya başlayacak ve aslında bu noktada bitirilmesi belki de en doğru karar olacak.
hesabın var mı? giriş yap