• bir dağıtım şirketi. ismine bakınca insan daha hızlı bir şirket bekliyor fakat ben farklı yerlerde 2 kez halk otobüsünde bir defasında da yürürken rastladım dağıtım yapan amcaya. tek çalışanı olmasından şüpheleniyorum şirketin.
  • nietzschedir yazacağım diyordum bu firmaya ait bir çanta ile duran amcayı. sabahları bostancı köprüsünde rastlıyorum, omuzunda mavi-siyah bir çanta ve üzerinde bu yazı. amcanın adının ismail olduğundan da şüpheleniyorum.
    çanta bu, amca da arkasında.

    "amca dediğin adam senden gençtir be!" dediğinizi duyar gibiyim. duymayayım!
  • kaplumba hızında olan dağıtım şirketi. dene bunu kargo firmasını değiştirmiş. takip numarasından baktığımda kutu 4 gündür dağıtımda. kargo takibi denen birşey yok firmayı aradım demezmi 10 iş günü içerisinde gelecek diye. nerde olduğu belli değil, ne zaman gelir belli değil. elalem 10 günde çin'den paket yolluyor bunlar iki adımlık yeri gelemiyor. ptt kargo bile ağrı istanbul arasında 10 gün bekletmiyordur.
  • hız konusunda sınır tanımayan firma! 1 kutum 3 gündür 2 sokak ötemdeki dağıtım merkezinde. aradım en sonunda, bir dövmediği kaldı telefonu açan kadının, 10 gün içinde elinize ulaşacak işte, dağıtıma yeni çıktı dedi. izin verseler gidip kendim alırım oysa, o kadar yakın. ama o kutudakiler illa bayatlayacak, sonra teslim edecekler..
  • 1 kargo için 2 hafta, 6-7 telefon görüşmesi ve şube basarak 1 saat bekleme gerektiren kargo firmamsısı.

    naçizane bir kargom vardı ve sonunda teslim edildi bildirimi geldi. baktım ofise gelen giden yok, aradım. plaza kapısına teslim edilmiştir dediler, sordum böyle bir işlem bizde yasakmış. tekrar aradım, teslim eden şubeden bilgi alalım tam isim versinler yarın tekrar arayın dedi bir arkadaş, iyi dedim kapadım.

    ertesi gün başka biri "mail gönderilmiş ama daha cevap gelmemiş" dedi, iyi dedim kapadım.

    3. gün tekrar aradım, sekreter 10 dk sonra arayın dedi, iyi deyip kapadım.

    tekrar arayınca 10 dk sonra arayın dedi, iyi deyip kapadım.

    3. kez arayınca daha kim olduğumu bile sormaya gerek duymadan herkes meşgul 10 dk sonra ayarın dedi, azcık bağırdım çağırdım ama iyi dedim kapadım.

    bir sonraki aramada beni bir önceki gün konuştuğum kişiye bağladı. şubeden cevap bekleniyor siz bizi aramayın, cevap gelince biz sizi ararız dedi. orada şalter atınca biraz bağırmış ve iyi deyip kapamamış olabilirim.

    bir süre tartışma sonucu arkadaş benim telefonumu kenara attı, sonra ilk gün konuştuğum kişi telefonu masadan aldı, adımı sorup kargonun yerini sorgulattı, kargonuz burada gelin alın dedi ve telefonu kapadı...

    aslında 2 haftadan uzun süredir kargom depoda olmasına rağmen neyin mailini bekledim bilmeden binalarına gittim. orada da bir kutu için 5-6 kişi "ona söyledim getirmedi mi", "şuna verdim çıkarmadı mı", "bunu aradım halletmedi mi" diye sorumluluğu birbirine ata ata 1 saat oturdum bekledim.

    bu arada hep aynı yaşlı amcanın çalıştığını sananlar çok da haksız değiller. oradaki 1 saatte gelip gideni ve güvenlik kameralarını izleyerek anladığım kadarıyla sadece 55+ amcalarla çalışıyorlar ve çok az kişiyle iş yapıyorlar. çok da şeyetmemek lazım yani.
  • allah düşürmesin öyle bi firma. kutuyu iki aydır bir mahalle öteye getirmeyi başaramıyorlar. güvercin eğitip ulaştırmasını beklemek bile daha kısa zamanda gerçekleşir. şaka gibiler.
  • çalisanlarina 4 aydir maas odemeyip dilenci gibi harclik verip susturup bide ustune hizli dagitim beklemekte olan firma
  • bir parti calisan ise alip 6 ay calistirip 4 ayin maasini vermeyip battik odemeleri her ayin 4 -18 inde yapacagiz diyip calisanin parasini emegini pic eden firma. suan adres degistirmisler işe alim ilanlari var heryerde yeni kurbanlar ariyorlar
  • internet siteleri olmayan, ne idüğü belirsiz kargo şirketi. hiç güven vermiyor. ellerinde bir kargom var elime ulaşınca değerlendirmeyi editlerim.
hesabın var mı? giriş yap