*

  • eriklide bulunan yegane oteldir.zamanında bir çay bahçesi iken daha sonra lokantaya,oradan pansiyona,oradan da otele dönüşmüştür.kapısında yıldızın bulunduğu tabelanın önüne büyükçe bir saksı ile ağaç konulmuştur.
  • bir baba ve iki oglu tarafindan isletilen otel. cocuklugumun yaz tatilleri burada gecti.
    kumsala sifir olmasi cok iyiydi. kapisinda yatan arap diye bir kopek vardi, ne zaman kumsalda yuruyuse ciksam arkamdan gelirdi ben cagirmadan.
    bi de deniz tarafinda kocaman bi salincak vardi; en son gittigimizde curumustu bayagi.
  • mustafa iscimen ve ibrahim iscimen isletiyodu en son.
  • bir de komilikten $ef garsonluga kadar gelen bir ali$ abi vardi; sabahlari mustafa iscimen ile baliga cikarlardi.
  • 95 yazında tatil yaptıgım yer ,voleybol macları cok zevkli gectiydi ayrıca ufacık bir otel ama bence motel
  • kadıköy su altı merkezinin turlarına evsahipliği yapan uygun fiyatlı otel
  • erikli ' de bulunan 2 otelden birisidir. fiyatlar itibariyle pek kalinası olmayıp, pansiyon türevi mekanlar daha fazla ragbet gormektedir. ancak yillardir erikli'de karizmatik bir durus yakalamıştır .
  • bu sene restoran bölümünde ilk kez gördüğümüz garsonu* ile tahammül sınırlarımı zorlayan otel.
    otel müşterisi olarak rutin akşam yemeği için restorana inip pencere kenarındaki masalardan birine oturduğumuzda "orası rezerve" cevabını yapıştırdı. "nasıl olur, biz otel müşterisiyiz bi yanlışlık olmasın" dedik ama "rezerve edenler de otel müşterisi ama sadece oda-kahvaltı istediler onlar" dedi adam ya. saçımı başımı yolacaktım.
    saat 19:00 - 21:00 arası akşam yemeği saatidir ve o saatten önce yemek yemeye gelen oda-kahvaltı otel müşterileri istedikleri masaya oturmak için en azından 21:00'e kadar beklemeli değil midir?

    yemekleri o kadar güzel olmasa bi dahaki sefere sadece oda kahvaltı alıp akşam yemeğimi de restoranda bir masa ayırtıp elimle soğan kırarak yiyeceğim.
  • şuan konakladığım ve pişman olduğum oteldir. çevre otellere oranla daha derli toplu gözükse bile, içine girdiğinizde hayal kırıklığı yaşamanız çok zaman almayacaktır. üst katlar güneş enerjisi ile ısındığı için, sürekli sıcak su bulamayabilirsiniz. en alt katta şofben olduğu için sıcak su problemi yoktur. odalarda bulunan 37 ekran televizyonların hepsi çalışmamakla beraber, klimalarda idareten çalışmaktadır. banyo kısmı bir kişinin zorlukla girip duş alabileceği darlıktadır.

    otele ilk giriş esnasında çok güler yüzlü davranırlar, parayı peşin verirseniz o güler yüzün yerini "biran önce gidin" modu alır. otelden ayrılma saatinize çok dikkat ederler, hatta bizzat gelip yarım saatinizin kaldığını bile söylemeyi ihmal etmezler. çıkarken yüzünüze bile bakmazlar.

    fiyat açısından da değerlendirirsek, her hangi bir pansiyonu tercih etmeniz daha mantıklı bir karar olur.
  • tek gece rezervasyon kabul etmeyerek sizi en az iki gece konaklamaya zorlayan, iki kişinin tek gecelik ücretini kaparo olarak isteyen ve insana bunlar iyice şımarmış dedirten otel.
hesabın var mı? giriş yap