• yani ben şimdi harbi anlamıyorum ya. acayip anlamıyorum. arkadaşım sen her gün ama bak her gün aynı asansörü kullanıyorsun ve de her gün gelip hala ısrarla o asansörün kapı kapama tuşuna basıyorsun. bastığın an kapanmıyor değil mi? kapanıyor mu lan göt? bazen 4 bazen 2 saniye sonra kapanıyor. niye biliyor musun, çünkü eşşeğin zikinden dolayı. yani ne kadar vakit geçmesi lazım anlaman için.
    bazen de art arda 3-4 kere basmıyor musun o tuşa, ya var ya ben ölecek gibi oluyorum da ölemiyorum. deli deliriyorum.

    ve de çok iyi biliyorum ki sen hep aynı adamsın. asansörün çağır tuşu yansa bile gelip tekrar ve hatta 2-3 kere art arda basan adam da sensin toplu taşımada duracak yazısı kıpkırmızı yanmasına rağmen stop butonuna basan da. yani emmi de değilsin ben anlamadım ki, 25 yaşında adamsın ve hiç ama hiç de sevilecek bir insan değilsin.

    edit: o kadar sövmüşüm tuşu ne zaman kullanman gerektiğini de söylememişim. git kendin bul. araştırma, deneme-yanılma'yla daha akılda kalıcı olur. sevilmiyorsun.

    edit 2:(bkz: #30909882)
  • aslinda ise yarayan bir tusa basiyordur. seninki calismiyorsa ara ariza bildir guzelim insanlara laf edecegine. belki ise yarar bir sey yapmis olursun.
  • konuyla alakalı olarak, ve tuşun ne zaman çalışıp ne zaman çalışmadığına dair; http://en.wikipedia.org/…bo_button#elevator_buttons
  • kimine göre mal kimine göre zengindir. baktıgınız yere göre degişiyor. birikmiş hiddetinize hayranım.
  • bilkent asansörlerinde bir kere basınca bile işe yarıyor inanır mısın azizim.

    ayrıca, çok özür dileyerekten,

    (bkz: yarrak afedersin)
  • dindar olabilir mesela. güç bilekliği takıyor da olabilir.
  • o tuş isyan tuşudur. zamana, yerçekimine, gelmişe, geçmişe isyanı temsil eder. yaşanmışlıklara vurulan sessiz ve derinden darbedir. asansör, o tuşa basıldığı andan o tuşa basan insan inene kadar o tuşa basan insana aittir.

    işe yaramadığını iddia etmekse en basit tabirle götverenliktir. o tuş sayesinde kaç bunalımımdan usul usul sıyrıldığımı hatırlamıyorum.

    iyi ki varsın >|<
  • ne diye basıyorsun ki,251.kata mı çıkacaksın,acelen mi var. belki o 4 saniye de bir gelip o asansöre binecek. metro asansörlerinde de bu tipler çok.asansör daha yeni yukarı çıktı adam bunu görüyor ve asansör çağırma tuşuna basıyor.ya bu neyin sabırsızlığı,zaten yukardan birileri aşağıya inecek. inmese bile asansör hareket halindeyken o tuş bir işe yaramıyor,ışığı bile yanmıyor. asansöre biner binmez hemen basacağına bir dön arkana bak belki binmek üzere olan biri vardır. bencil herifler
hesabın var mı? giriş yap