• 12 ocak 1992 doğumlu, gelecek vaadeden cezayir asıllı fransız yıldızların son halkası. şimdilerde olympique lyonnais forması giyiyor, ama futbola başladığından itibaren tam 6 farklı takımın formasını geçirmiş sırtına. gerek eğitimini sürdürmek, gerek daha fazla forma şansı bulabilmek için şehir şehir dolaşmış ve lyon'a gelmiş sonunda. bu sene biri ligde, biri avrupa'da olmak üzere oyuna sonradan girdiği iki maç bulunuyor. boyu 1.91, ama hava toplarındaki etkisinin yanı sıra tekniği, bitiriciliği ve fırsatçılığı da hiç fena değil.

    bundan birkaç yıl önce milli takım olarak cezayir'i seçmek istemiş. babasının tanıdıkları vasıtasıyla federasyona mesaj yollamış "gelin beni izleyin." diye. o zaman formasını giydiği kulübün pek adı bilinmediği için afrika'dan gelen giden olmamış. sonraları fransa'dan pasaportunu da alınca fransız milli takımını seçtiğini açıklamış. lyon forması giyip ön plana çıktıktan sonra cezayir'den gelenler olmuş, ama iş işten geçmiş bi kere...
  • fm 2010'da edin dzekonun türevi olarak takımınıza alabileceğiniz genç santrafor. özellikle asistleriyle dikkat çekiyor. ömer üründül'ün çağdaş santrafor tipine uygun gibi.
  • fm 2011 oyuncuları için, kaçırılmaması gereken bir nimet.

    yıl 2016, fenerbahçe almış bunu, 17 maçta 28 gol gibi bir istatistiğe sahip.
  • adam oldukça sağlam;

    http://www.youtube.com/watch?v=e-r3wcuobeo

    daha gencecik ama a takımda yer bulsa da izlesek hemen.
  • lyon'un yeni zidane diye real madrid'e sattığı karim benzema'dan sonra yetiştirmeye başladığı gelecek vaat eden bir başka cezayir asıllı genç topçu. lyon u18'in neredeyse her maçında gol atıyor eleman, yalnız kankası yannis tafergibi daha onsekizini doldurmadığı için büyük ihtimalle seneye a takımda görürüz. football manager 2011deki dehşetliğini umarız gerçek hayatta da yakalayabilir. tafer'le beraber en azında lyon'a şampiyonlar ligi finali göstertsinler.
  • fm 2012'de bu oyuncunun yerine (bkz: mbaye niang) almıştır. geçen seneki oyunun en iyi forveti oluyordu vatandaş ama bu sene kötü yapmışlar çok kendisini. fransa milli takımını seçmiş ama oynaması cok zor duruyor.

    edit: hem cezayir hem fransa icin hala oynama sansi bulunuyormus.
  • 2012 sezonunun sonuna kadar italya'nin bolonga takimina kiralanmis. yakindan takip etmeye calistigim lyon forveti. genc takimda paso gol atiyordu umarim bologna ligde kalir da seneye mumkunse duzenli olarak sure alir. basarilar diliyoruz.
  • yuvasından erken uçmuş futbolcu. bologna'da bir sezon kiralık geçirdikten sonra bugün kendisini parma'lı yapan imzayı atmıştır. kaybolup gitmez inşallah.
  • inter milan'ın transfer etmesine ramak kalmış futbolcu.
  • 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında inter milan'a transfer olmuştur.
hesabın var mı? giriş yap