• genellikle derslere gelmemesiyle meşhurdur ve her zaman mutlaka çok geçerli bir bahanesi vardır. hiç bir şey bulamazsa " aaa çocuklar bizim orda deprem oldu vallahi, ne kadar ilginç burda hissedilmedi mi " bile diyebilir. uydurduğu bahanelere sonunda kendisi bile inanıyor zannımca. geldiği birkaç derse de zaten dersin en erken 15. dakikasında geldiği için pek bir işe yaramaz. böyle bir durumda insan merak eder neden hep aslı tekinay la karşılaştırırlar bu hocayı diye.
  • ingiliz dili ve edebiyati arastirmalari dernegi'nin (idea) ilk baskani. ilgi alanlari arasinda post colonial theory ve post colonial literature da sayilabilir.
  • verdigi derslerin yarisindan çoguna gelmeyerek 2001 girisli ingiliz dili ve edebiyati ögrencilerinin shakespeare ve literary criticism hakkinda yarim yamalak bilgilere sahip olarak mezun olacak olmalarina neden olan kisidir kendisi(evet böyle de garip bi cümle olmuş!). zaten yeterince zor olan bu dersleri yarim yamalak bilgilerle geçmek mümkün olmus da olsa bölümüne hasbel kader gelmis, bölümünü bitirmekle yetinebilecek insanlarin bile " bu kadar da olmaz" deyip kendilerini eksik hissetmelerini saglamis insandir. aldigi parayi neye karsilik aldigi merak konusudur artik bos geçen dersler düsünüldügünde. korkumuz bundan sonra hiçbir dersine gelmeyip bir de üstüne hepimizi birakmasidir. bu "alternatif" çizgisinden vazgeçip komplekssiz bir yasam geçirmesini temenni ediyoruz biz *ailecek. *
  • cok sikici ders anlatan, daha dogrusu anlatamayip, notlardan okuyarak, nadiren birkac eklemede bulunan bogazici ve dogu$ universitesi hocasi. sürekli yerleri süpüren pacalara sahip dar pantalonlar giyer. derste cep tel.i caldi mi, her seferinde "cok onemli" der bakar, bu cok onemli telefon gorusmeleri aksam esiyle gidecegi yemek ya da temizlikcinin gelmemesi vs. olabilir. notu anlamsız bir $ekilde kittir, verdigi notlar ogrenciyi "hoca kagitlari okumadan not mu veriyo acaba" paranoyasina yonlendirebilir. bu kadınla ilgili beni rahatsız eden baska bir sey, garip ve okunaksız el yazısıdır. ayrica bu kadar olumsuz ozelligi bunyesinde barindırabilen bu kadinla, aslı tekinay gibi iyi niyetli bir hocanın uzaktan yakından bir benzerligi bulunmamaktadır.
  • her şeye rağmen literary criticism 2 dersini geldiği zamanlarda çok güzel anlatabilmektedir. yiğidi öldür hakkını yeme yani.
  • keşke sadece graduate dersleri verse dediğim hoca. lisansta kuramadığı bağı yüksek lisans derslerinde kesinlikle öğrenciyle kurar. sizi fazla sıkmaz ama bu yetersiz olduğu anlamına gelmez. aksine hakim olduğu konularda konuşmaya başladığında ağzınız bir karış açık kalır, bütün algılarınız kırılır, yepyeni bir dünyadan ışık sızmaya başlar. şu anda üzerinde çalıştığı teoriyi tescilletirse, post porn modernism, dünya çapında tanınacağına eminim.
  • akademisyenliği para için değil (ki zaten akademisyenlik her şey için yapılabilir ama parası için yapılamaz zira mini minnacık küçücük bir para alırsınız karşılığında) gayet de ilim irfan adına yapan, idea başkanı olarak yurt içinde ve yurt dışında ((bkz: esse)- european society for studies in english) bizi gayet iyi temsil eden, muhabbeti güzel kendi güzel insan.
  • contemporary fiction dersini kennedy lodgeda yapıp üniversitedeki en güzel anlarıma imza atan, yaşına göre en az 10 yaş genç gösteren güzel insan. muhabbettir genellikle güler yüzlüdür. bir de not defteri vardır öğrencinin derslerindeki performansına göre notlar alır ki bu da dönem sonu vereceği notta etkilidir.
  • adeta bir siren gibi konuşuyor da anam babam skin-ego ne ya? istediğin kadar cafcaflandır detaylandır yok ağız derisi farklıymış yok cilt bir şeyleri geçirir ama diğer şeyleri dışarı atarmış. batıda son üretilen saçmalığın türkiye'de franchisingini yapmak mıdır amaç.
hesabın var mı? giriş yap