• dinin günümüzü yansıtmadığından çok şikayet edilir. bu yüzden zamanın şartlarına göre değerlendirilmez de. fakat elbette bir gün güncelleme yapılacak, bu iktidar mı yapar bilmem ama artık bu yemek yasakları domuz eti ile sınırlı kalmamalı. tek başına çok sıkılmıştır artık domuz. hem tek büyüyen çok şımarık olur ve çevresi tarafından sevilmez. o yüzden bu yasak listesine yapılabilecek güncellemeleri düşündüm. hem de hepsinin mantığı da var. islamiyet zaten herşeyi mantığa göre yapmış filan ya.

    -kuru fasülye: bu kadar gaz yapan bir yemek insan sağlığına çok zararlıdır.
    -pizza: içinde ne olduğu bilmediğimiz bir dünya ürün var. kesin biri zararlıdır.
    -soğan: ağzı kokuttuğunu yeni doğan bebek bile biliyor artık. tez elden yasaklanmalı.
    -amerikan salatası: ruslar çok bozuluyor bu isme. hep islam ülkelerine daha yakın rusya. ayıp oluyor komşuya.
    -pırasa: tadı çok kötü.
    -at eti: satan kasaplara kötü gözle bakılıyor. demek iyi birşey değil.
    - yurtdışında döner: bunun tadında bir sorun var. sağlığa zararlı bir et kullanılıyor olmalı.
  • içecekleri de dahil edersek sayıları hızla artabilir.
    bi tek şarap haram demişler amma velakin sex on the beach bence başlı başına yasaklanacak bir tahrik unsurudur hem ismen hem cismen, sonra orgazm isimli kokteyl de yasaklanabilir ki bence de yasaklanmalı elin herifi elinize tutuşturuveriyor o orgazmı uyanın hanımlar beyler (ayrıca tadı da bombok)
    hımmm. imambayıldı yasaklanabilir (imam bayılmaz, imam ayılmaz, imam üşümez, imam osurmaz), koç yumurtası kesinlikle yasaklanmalı, afganistan'daki müslüman kardeşlerimiz keçilerin cinsel organı görünüyor diye katlini vacip görürken bu hayvanların, bir müslümanın koçun çok afedersiniz taşaklarını yemesi pek hoş durmuyor.
  • (bkz: vezir barnaaa)
  • (bkz: kelle)
  • bamya kesinlikle. 100 yildir ayni yemek uzerinden cinsellik organiyla ilgili yapan sacmasapan espriler bitmedi gitti cunku.
hesabın var mı? giriş yap