• (bkz: ismail yk)*
  • sırrı yırcalı anadolu lisesi'nden emekli kimya öğretmeni.

    edit: emekli olmamış seçim için istifa etmiş.
  • sırf akp'ye inat olsun diye oyların verildiğini düşündüğüm ve muhtemelen sandıktan çıkacak isimdir.
  • okuduğum yıllarda sırrı yırcalı anadolu lisesi'nde sendika faaliyetleriyle tanınan kimya öğretmenidir.
  • chp kesiminden epey destek alan hocam. iyi ve komik adamdır. zamanında az muhabbet etmemiştik. artık bizi tanır mı bilemem.
  • syal'da dersimize hiç gelmedi ancak iyi hoş biri bilirdik.adaylığını duyunca şaşırdım, kazanınca daha da şaşırdım ve hatta sevindim.chp'li arkadaşlardan da duyduğuma göre fanatik mhp'li değilmiş.chp balıkesir'i alamasa da, en azından memleketim olan şehri akp'den kurtardığına seviniyorum.umarım bu 5 yıllık süreçte de faydalı olur.
  • "kepsut hotaşlar köyü 1964 doğumlu ismail ok, başarılı bir eğitimcidir. 1987 yılında kamu çalışanı olarak göreve başlayan ok, yurdumuzun çeşitli yörelerinde görev yaptıktan sonra 1994-1999 yılları arasında balıkesir imam-hatip lisesinde çalışmıştır. 1999 yılından günümüze kadar şehrimizin seçkin okullarından olan sırrı yırcalı anadolu lisesi'nde görev yapmakta iken istifa ederek milliyetçi hareket partisinden balıkesir belediye başkan adayı olmuştur. 1994-1999 yılları arasında türk eğitim-sen yönetim kurulu üyeliği, 1999-2004 yılları arasında türk eğitim-sen şube başkanlığı ve türkiye kamu-sen il temsilciliği görevlerini başarıyla yürütmüştür. eğitimci nesrin hanım ile evli, fatih ve eyüp kaan isimli 2 çocuk babası olan ok, bu görevleri esnasında hiçbir ayırım gözetmeksizin bütün kamu çalışanlarının özlük hakları için mücadele vermiştir." -ntvmsnbc.com

    syal günlerimde sevilen ve sayılan bir hocaydı. hoşsohbet olması, öğrenciye babacan yaklaşımıyla genel anlamıyla tüm öğrenciler tarafından sevilirdi. ben kendisini tanıdığımdan bu yana (15 sene civarı) mhp içerisinde tanınan ve yakınlığı bilinen bir kişiydi. nitekim tüm sendika çalışmaları sırasında siyasi kimliği herkes tarafından kabul görmüştür.

    ayrıca eklemekte fayda görüyorum; balıkesir halkının kendisini tercih etmesinde akp'ye alternatif aday olarak isminin öne çıkmasının büyük rolü vardır. mhp balıkesir'de 99 genel seçimlerinde 2 milletvekili çıkarmışken 2007 seçimlerinde yalnızca il başkanı ahmet durhan bulut'u meclise yollamayı başarmıştır. buna karşın akp 4 milletvekili ile mecliste temsil edilmektedir. ismail ok, eğitimci ve sendikacı kimliğinin mhp oyları ile birleşmesi sonucunda oluşan pozitif ortamda, çoğu chp oylarının da kendisi lehine kullanılması ile seçimi kazanmıştır. nitekim sabri uğur gibi kendi çevresi hariç kimsenin tanımadığı ve tanımak istemediği bir heyhüla gitmiş, yerine ismail ok gibi öğrencileri, meslektaşları ve şehrin siyasilerince saygı duyulan bir belediye başkanı gelmiştir.
  • er gazinosundaki televizyonda resmini görünce hasktir la bu bizim kimya hocasıydı dememe sebep olmuş isim.
  • en son balıkesir'e gittiğimde yanında argun atıcı ile beraber şehri gezmekte iken karşılaştığım, hala mütevazi ve keyifli insan. biz kendisine eğitimci kimliğinden dolayı hala hocam demeye devam ederken balıkesir için saygı duyulan bir "başkan" olacağı aşikar.

    ayrıca belediye başkan yardımcılıklarını da eski syal hocalarımızdan ve kendisi kadar saygıyı hak eden argun atıcı ve yusuf özenç yapmaktalar.
  • balıkesirin ilk büyükşehir bld.başkanı olacak mhp adayı.balıkesire hayırlı olması ümidiyle...
hesabın var mı? giriş yap