• canım benim.

    (bkz: #30122936)
    (bkz: #30424559)
    (bkz: #30252875)
    (bkz: #30051560) *
    (bkz: #30005823)

    daha gider bu.
  • ağır şakirt.
  • şakirtten kasıt nurculuk veya fethullahçılık ise uzaktan veya yakından alakam yoktur. ilhamımı, muhyiddin-i arabi, imam-ı rabbani ve imam-ı gazali gibi tasavvuf büyüklerinden ve salih mirzabeyoğlu gibi mütefekkirlerden alıyorum. kısaca "büyük doğucu" diyebilirsiniz...şakirtten kasıt talebelik ise evet bu saydığım zatların talebesiyim...
  • (bkz: #33074712) tecavuz destekcisi bir yazar.
  • kendini allah yerine koyangilerden bir yazar.
  • (bkz: #33268504)
    muhtemelen o cigliklar amerika tarafindan irakta tecavuz edilen kadinlardan gelmektedir. afganistanda nato tarafindan oldurulen cocuklardan. filistin'de zulmun herturlusune ugrayan kahraman yurekli insanlardan. suriye'de oso ibnelerine direnen sunni-hristiyan-alevi/nusayri/sia halktan. madem islam'in yukselmesi bukadar onemli, sirf mezhebin ayni diye israil/amerika yalakasi ulkeleri desteklemeyi kessen iyi olur.

    tanim: allah'a sirk kosan bir yazar.
  • sözlüğün kadir mısıroğlusu.
  • hayattan dövülerek çıkartılması gereken emir ve yasaklar koyucu özgürlük düşmanı otorite'nin
    günah'ı insanın boynuna dolayarak insanın kurban olması yolunda insanın mükemmelliğini ve tanrılığını elinden alarak ortaya çıkartılan dünyanın en büyük çöp kutusu kutsal inançlarından en son gelenini savunmak için evrenin gerçek doğasını bile kendi çıkarları için tahrif eden diyalektiği emredici boktan otoritelerin emirlerine uymak yönünde bir övgü malzemesi yapan bir yazar.

    tıpkı din bağımlısı herkes gibi özgürlüğün kat'i ve şart olmadan başkasının alanına girilse de sınırsız olduğu gerçeğini anlamaktan aciz.

    bilgili olduğuna şüphe yok. sadece din kültürü ve ahlak bilgisi mantığı ile tek taraflı bakış açısı ile tüm herkes gibi insanın "emir ve yasaklara" neden ihtiyaç duyduğunu insanın içsel mükemmelliğinin neden aracılara ve inançlara ihtiyaç duyduğunu açıklamaktan aciz. bu açıdan aynen şeyh olmadan yüceliğe ulaşamazsınız diyen tarikatların acizliğini büyük çerçevede din ile yaşatıyor.
  • farklı şeyler söyleyen, takip edilesi bir yazar. ergen zırvaları ve şakirt saldırganlığı ile dolmuş sözlükte sakin üslubu, hakaret etmeden karşı çıkışı, kaynak göstererek bilgi paylaşması ve paylaştığı bilginin hakikaten ancak emek harcanarak bulunabilecek nitelikte olması takdire şayan. bir de kemalizmi doğru okusa tadından yenmeyecek.
  • #36349022 bu entrysini gördüğümden beri takipteyim. kavgasız, sade ,akıcı ve imlaya dikkat edilen bir uslupla tam da ilgi alanıma hitap eden pek çok konudan bahsediyor. her entrysini okuyor anlıyorum dersem yalan olur hem de kuyruklu yalan olur. sonuçta biraz didaktik bir ışık tutuyor. araya ters köşe yapacak espriler mecazlar sokmuyor. ama tarzını ilgi alanını, pencereden süzülen bir ışık hüzmesi tadındaki bakış ve anlatış açısını seviyorum.

    yalnız ser verip sır vermek istemeyen bir uslubu var sanki kendisi hakkında fazla ipucu vermek istemiyor. sanki tematik takılıyor. uff ne bileyim işte gönülden gönüle bir köprü varsa maddenin yapısında hep aynı elementler varsa bu yazarla benim fikriyatım arasında da fena halde ortak nokta varmış gibi geliyor.

    kendisine iletebilirdim bu takdirimi ama baktığım noktada görmediğimi gösteren şu entrysi#37402093 çok hoşuma gitti . başkaları da bilsin istedim.
hesabın var mı? giriş yap