• tamtamlari amerika'dan duyulmaya baslamistir.
    (adamlar bildigin nukleer savasa hazirlaniyor (bkz: #26089595))

    birsey diyim mi, ben bu sefer gercekten tirsiyorum

    http://www.fcc.gov/…cy-alert-system-nationwide-test
  • amerika'nın ekonomik yönden batmaması için gerekli olan savaş.
  • ihtimal dahilinde bile olmayan, israilin kabadayı tehditlerinden ibaret kalacak savaş.
    (bkz: götü yemez afedersin)
  • türkiye'nin arada kalma ihtimali oldukça yüksek savaştır.
  • türkiye'nin arada kalma olayi diye bir şey olmaz; psikolojik harekat konusunda abd'nin fox kanalıyla yarişacak duzeyde olan guzide medyamiz uzerinden ne yapilir ne edilir, milletin aklina iran-suriye 'kötü adam', abd-israil 'iyi adam' algisi sokulur, zorla dayatilir. daha dün iran ve suriye'nin ilk adim olarak boylesi bir savaşta türkiye'ye saldiracaklari yazildi, çizildi ahlak timsali medyamizda; neticede rıza imalatı diye bir şey var (nam-i diger manufacturing consent) ki ufaktan ufaktan başladigini düşündüm bu türk halkını savaşa hazirlama evresinin. iddia ediyorum, doğan medyasını elinizin altina versinler, biraz da zamaniniz olsun; papua yeni gine'nin, türkiye cumhuriyeti'nin varlığı için en büyük tehlikelerden birisi olduğuna bile inandırabilirsiniz eğer yeteri kadar bu psikolojik harp konusunda deneyimliyseniz. klişeleşmiş olsa da, söylendiği gibi, savaşta ilk yitirilen hep masumiyet olmuştur.
  • terör şebekesi israil in gerçek yüzünün vicdan taşıyan bütün insanlarca bir kez daha görüleceği, nükleer bir savaş olma ihtimalinde azıcık vicdan taşıyan israil sözcülerinin bile insanlığından utanacağı savaş.
  • kabagin basimiza patlayacagi kesin olan savastir.
  • henuz sadece " dedikodu " dan ibarettir.

    --- spoiler ---

    sometime in the weeks to months ahead, there will be a war launched against iran. the war may be started by israel, or by the united states, or by a nato/eu/us embargo, or by some 'false flag' attack. what matters is that it will begin; and where it will take the world.

    --- spoiler ---

    http://www.rense.com/general83/irwar.htm
  • gerçekleşme ihtimalinin yüksekliği çin ve rusya'nın tutumlarından anlaşılabilecek savaş. öyle israil, amerika ve iran'ın demeçlerinden birşey anlamak zor zira bunlar gün aşırı yığarız tadında demeçler veren taraflar. dikkat edilirse çin ve rusya genelde yüksek sesle tutumlarını dile getirmiyorlar. sadece iran'ın nükleer çalışmalarının denetlenmesi gerektiğini, gereğinde yaptırım uygulanabileceğini fakat askeri müdahalenin asla bir seçenek olmadığını söylüyorlar. bunu söylemelerinin nedeni, askeri bir müdahale seçenek olursa ne tarafta olacağımız garantisi yok. iran bizim çıkarlarımıza daha uygun ama bize güzel imtiyazlar sağlarsanız dünyanın efendileri kontenjanından belki iran'ı direk satarız anlamında algılamak gerekebilir. dolayısıyla bu iki ülkenin konu hakkında açık ve sert demeçler vermeye başladığı an asıl korkmak gereken zamandır.
hesabın var mı? giriş yap