• bir gerçektir. bu ülke kafasına filistin'e, suriye'ye, lübnan'a harekat düzenleyebiliyor. hesap soran kimse yok, ama kendilerine bir şey oldu mu dünyayı ayağa kaldırıyorlar.

    bizim sikko orta doğu devletleri ise birbiri ile uğraşmaktan israil'e boyun eğiyor. o da istediği gibi at koşturuyor.

    orta doğu ülkelerinin bu sefil hali israil'i terör devleti olmaktan kurtarmıyor.
  • filistinliler geberse de umrumda değildir hele ki ermeni ve pkkyı destekledikleri düşünülürse ancak israilin yaptıkları da fazla. onlar da insan sonuçta ve nitekim mağara devrinde de yaşamıyoruz. müslüman bir devlet olsa israil çoktan tüm dünya ayakta olurdu, amerika oraya "demokrasiyi" götürür, ingiliz fransızlar uçaklarını gönderirlerdi sonrada petrollerine gelirlerdi. ama hayır israilliler yahudi ve dünyanın hristiyan çoğunluğunun düşmanının düşmanı dostları olduğundan koruyup kolluyorlar. ortaya çıkan sonuç; israil kuduzlar devleti. insan hakları felan da neymiş.
  • bir gerçektir.

    hamas ın verdiği fırsatı acımasızca değerlendiren israil, savaş hukukunu hiçe sayarak masum insanları öldürmek için ne gerekiyorsa yapıyor.

    2 buçuk milyon insanın bulunduğu gazze'nin bütün çıkışlarını kapatarak, elektrik, su kesintisi yaparak, gıda yardımını ve benzer yardımları engelleyerek hamas tan farksız hale gelmiştir.

    ve başından beri düşündüğüm gibi; hamas ın saldırısının israil'in işine yarayacağını beş dk düşünen herkes anlayabilir. olan her iki tarafın masum sivillerine oldu.

    terör örgütü olan hamas ın terör örgütü gibi davranması olması gereken, ama devlet olarak israil in bir terör örgütü gibi davranması kabul edilemez olandır.

    edit: imla
  • doğru ve yerinde bir tespittir, ama "kukla" sözü de es geçilmemelidir.
  • bir kez daha ortaya çıkan gerçekliktir.
  • bugün yeniden anlaşılmıştır.

    allah helak etsin.
  • hastaneyi bombalamasıyla birlikte savaş hukukunu hiçe saymış bu savı destekleyecek hamleyi gerçekleştirmiştir.
  • arap birliği gıkını çıkarmıyorken bizim hep itidalli olmamız gerektiğine inandim filistin mevzusunda lakin bu gece olanlar vallahi en aşağılık en lanet topluluğun bile yapmayacağı şeyler. biseyler yapılmalı
  • israil'in "teror devleti"! olma sebebi

    video +18
  • rus ordusunun ukrayna'da 1 yıl, 7 ay, 15 gün boyunca öldürmediği sivili israil ordusu sadece 10 günde gazze'de öldürdü.

    rusya 14.000 yaptırım yerken, israil tek bir yaptırım bile görmedi.

    ölenler hristiyan değil de müslüman olduğu için mi?
hesabın var mı? giriş yap