• yıllar önce adapazarı'nda* denemiştim ıslama köfteyi. damak zevkime göre değil. burada da aynı lezzeti aldım. ıslama köfteyi beğenenler bunu da beğenecektir.

    kendi adıma çok lezzetli tatlıları için gidebileceğim bir mekan. sütlaç ve kabak tatlısı denedim. sonuç mükemmel. uğrarsanız tatlı yemeden kalkmayın derim. piyaz fena değildi. başlangıçta gelen zeytinyağlı acı biber de güzeldi.

    2.5 porsiyon köfte + 1 piyaz + 2 tatlı + içecekler 75 tl. mekan temiz, servis hızlı, garsonlar güler yüzlü, çay taze.
  • bugune kadar yedigim en guzel sutlaci yapan yer.kofte eh iste ama sutlac inanilmaz. sadece sutlac yemek icin bile gelinir
  • son günlerde ataşehir şubesine kadrolu müşteri olduğum, köftesiyle güldüren, tatlılarıyla gülme krizlerine sokan mekan. temiz, şık, konsepti ve lezzetine göre de fiyatları oldukça uygun. ismi köfteci ama mekan baştan aşağı kalite. artarak devam ediyor sevgimiz, ellerinize sağlık efenim.
  • bir porsiyon köftesinde üç adet ekmek 11 adet köfte olduğunu görünce korkup 1,5 porsiyon fazla gelir dediğim, fakat köftelerin baş parmağım kadar olduğunu görünce gülmekten düşüp bayıldığım mekan. ilk ve son yiyişimdir. hani ıslama köfte bilmesek...
  • gayet doyurucu ve lezzetli ıslama köfte yapan mekan.

    özellikle ıslama ekmeğin lezzetini çok iyi tutturmuşlar. köfteler ufak ufak, sulu ve lezzetliydi.
    hizmet hızlı ve güler yüzlüydü. yemekten sonra tatlıya yer kalmadı, burada sütlaç yorumlarını okuduktan sonra, sütlacı denemediğime üzüldüm.
  • hafif diyen suserlar olmuş hayret ediyorum. hap gibi köftelerin altındaki ekmeği sıksan bi kilo yağ çıkar. biraz kıtır kalması gereken ekmek yağdan bulamaç gibi olmuş. köftesi de baharat ağırlıklı gayet zevksiz. adapazarı ıslama köftesi her yerde böyleyse bayağı rezil bişey.
  • acıbadem caddesi üzerinde bulunan şubesinde hizmet beklememeniz gereken vasat bir köfteci. seyyar köftecinin koftesinden daha lezzetli olduğunu düşünmüyorum. üstelik fiyatlari hic haketmiyorlar.
hesabın var mı? giriş yap