• rejisörlüğünü yerli trump'ın üstlendiği yeni oyun. henüz oyuna gitmedim, ama eminim epik tiyatro örneği değildir. yine geleneksel yapılar, yine dördüncü duvar halk. dördüncü duvar olarak bu oyunun gerçeği yansıttığından şüphemiz yok. düşünce öteleniyor.
  • islamcılar yıllar içinde ilmek ilmek çalışarak tiyatro ekolü bile geliştirdi.

    brecht mrecht derken yeni bir ekol; tayyipyen tiyatro.
  • adam geleceği görmüş.
  • kendine düşman yaratmak için kendi silahlı kuvvetlerinde terörist yetişmesine ve kontrollü darbe girişimine belli bir noktaya kadar göz yuman devlet bir kanal istanbul'un hayata geçmesi için neler yapmaz. umarım bu sadece başlangıç değildir.
  • can kaybı yok diye sevinmeyelim arkadaşlar, gerekli etkiyi yapmazsa can kayıplısı da yaşanabilir maazallah. şom ağzımızı açmayalım.

    mit sekreterinin suriye tarafından 2 roket atma senaryosu unutulmadı henüz. şakası olmaz, reis gerekli dediyse gereklidir.

    arazi satışı için de arap ülkelerinde reklamlar dönmeye başlamışken hiç gerek yok suyu bulandırmaya.

    edit : "kanal istanbul" gereklidir değildir onu tartışmadan bir kere olsun bu kazanın orada yaşandığını düşünün. o gemiyi oradan çıkarana kadar geçişler aksayacak, işletme giderleri tavan yapacak. ama kanalı yapana bir yük binecek mi? hayır çünkü gemi geçiş garantisi verilecek. belki de böyle kazalar daha sık görülecek, gemiler geçmeden o para verilecek yapana; yani amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olacak. bir de etrafındaki kurulacak yerleşimlerin risk altında olmaları var. yapılmasın demiyorum, hobi olarak yine yapılsın ama thy eski genel müdürünün sözleri hala kulaklarda : "pisti büyüterek ve bir terminal binası ekleyerek bu iş çözülebilirdi; binali bey istemedi." istanbul havalimanı 50 yıl kar edemeyecek, ortaklar bir bir yükümlülüklerini yerine getirmeden kaçıyorlar ve yüzde 75 hisse thy'nin olacak; yani varlık fonunun, yani bizim. dolayısıyla borç da bize kalacak böyle giderse.

    şimdi aynı mantıkla (geçiş garantisi) böyle bir kaynak kullanımı için gerçekten zengin bir ülke miyiz? buna yanıtınız evetse ve bordrolu çalışıyorsanız (bütçenin vergi yükü sizin üzerinizdeyse) bir bir daha mızıldanmayın. bir kere maaşınızı brüt olarak verseler ve normalde maaşınızdan kesilen vergiyi sizin nakit olarak yatırmanızı isteseler o zaman yol bile yapılmasın istersiniz belki de.
  • gerizekalı pkk ve chp trolleri, sadece 2017 yılında 127 gemi kazası yaşanmış. bunların da mı hepsi tiyatro?

    boğazlar ve marmara'da gemi terörü

    "boğazlar ve marmara denizi’nde son 50 yılda meydana gelen 502 deniz kazasında 130 kişi hayatını kaybetti. boğazlar, 40 tane de “çok büyük” kazayı ucuz atlattı.

    yetkililer, bu kazalarda, 130 kişinin öldüğünü, 22 bin koyunun denizin dibini boyladığını, binlerce ton petrol ürününün denize yayılarak önemli çevre kirliliğine neden olduğunu kaydettiler. bu kazaların hemen hepsinin ardından, boğazların ve çevresinde yaşayan insanların tehlikede olduğunun gündeme getirildiğini anlatan yetkililer, “hemen kazalardan sonra tartışıyoruz, sonra da (ucuz atlattık) deyip unutuyoruz” dediler."
  • bu ne lan peygamber mucizesi gibi, adam geleceği görmüş resmen.
    din kur ümmetin olalım panpa.
hesabın var mı? giriş yap