• sabancı pirates'ın, sabancı üniversitesi tarafından öğrenciler dışında oyuncu kullanıldığı saptandıktan sonra aldığı isimdir. bünyesinde most valuable player seçilen hızır kutalp arı'yı barındırır.
  • 7 haziran pazar günü boğaziçi sultans ile türkiye amerikan futbol ligi final maçı oynayacak takımdır. pirates dan bu yana dünyanın yolunu kat etmiş bir takımdır. bünyesinde nice değişimler geçirmiş, sonunda hak ettiği yere gelmiştir. umarım kupayı kaldırır da biz eski oyuncularını da mutlu eder.

    maç vefa stadı'nda saat 17:00 da başlayacaktır.
  • soner yılmaz'ın sponsor olduğu turkiye amerikan futbol ligi takımıdır. pro ligde onune geleni deviren gayet başarılı bir takım olmayı başarmıştır. bu başarıda en büyük hissedarlardan biri de ofans takımının oyuncusu 7 sırt numaralı burak şenyuva olup boğazici sultans maçında avrupa amerikan futbol federasyonunun gozunde avrupa'da gorulen en iyi quarter back adayı yorumunu da almıştır.
  • 2005 senesinde bahadır ilgaç önderliğinde kurulmuş olup, istanbul anadolu yakasının tek amerikan futbolu kulüp takımıdır. ayrıca 3 temmuz 2010 tarihinde sırbistan'ın belgrad kentinde vukovi beograd ekibi ile oynanan maç, bir türk amerikan futbolu takımının televizyondan canlı yayınlanan ilk maçı olmuştur.
  • antremanlarını maltepe'de yapan takım.
  • savunma kaptanı burak şafak ve receiver umut toparlak gibi iyi oyunculardan oluşan iyi bir u18 kadrosuna sahip takım, sağlam takım.

    ayrıca sanırım türkiyedeki ilk u18 amerikan futbolu kadrosuna sahipler.
  • avrupa'nın en iyi wide receiver'larından igor vukoje'yi kadrolarına kattılar kısa süre önce. ağzım açık kaldı. çıtayı yükseltiyor adamlar...
  • güzel insanlar tarafından kurulmuş ve uzun bir süre başarılar kazanarak türk amerikan futbolunun zirvesinde yer alan bir kulüp olmuştur. aynı güzel insanların başarı uğruna çok fazla taviz vermesi ve başarıyı; takımdaki diğer güzel insanlara* tercih etmesi sonucunda bir çok başarı kazanılmış ama sonrasında takım sahipsiz kalıp, kapanmıştır. sonuç olarak bir spor kulübünün sportif açıdan başarılı olması tabiki önemlidir ama sürdürülebilir başarı için kulüp kültürü ve camia olabilmek de çok önemlidir.
hesabın var mı? giriş yap