• istanbul savcılığının, net olarak hukuka ters tehdit açıklamasıdır. savcılığın böyle böyle yaparsanız böyle yaparız açıklaması bir tek bana mı garip geliyor? hangi ülkede görülmüş böyle bir şey? gel şimdi bu zihniyetle birlik ol. ne yani; hakaret olmadan, sırf aleyhde haber yapıldı diye yasal işlem mi başlatılacak? hangi kanunda yazıyor bu?
  • harekatın aleyhinde haber yayınlamak ve yaymak suçmuş. şimdi mesela bir önceki operasyonda olduğu gibi bu operasyonda da ösocular şehirleri yağmaladığında, bölgeden kaçanların arabalarını toplayıp antep'te, urfa'da satışa çıkardığında, silahsız birinin üzerine şarjör boşalttıklarında bunu haber yapanlar ve bu haberi yayanlar suçlu mu olacak?

    laflara bak hele. böyle milli birlik ve beraberlik çok kolay. bu güruh her seferinde kendini aynalarla dolu bir odaya kapatıp, herkes bizim gibi düşünüyor, tüm türkiye tek birlik diye sayıklıyor. çocuk gibisiniz.

    başkomutanınız açıkladı bu savaşın amacını, millet ittifakını bitirmek ve inşaat yapmak. ne sayıklıyorsunuz hala? dizilin arkasında, vurun kazmaya.
  • ohal ilan edemeyen iktidarın manevrası. ya da iş o noktaya da gelir ilerde.
  • haberi bile dezenformasyon yaparak vermişler, bunlara az bile..
    terör operasyonuna savaşahayır, siviller katlediliyor diye yalan yanlış algı kasmaya çalışanlara anladıkları dilden yapılmış açıklamadır.
  • mesela " bekan için elbette savaş ancak sivil halkı düşünerek savaş, ülkende oluşacak kutuplaşmayı düşünerek savaş, kutuplaşmayı önleyecek cümleler söyle ve hiçbir milleti ötekileştirmeden savaş, askerini, vatandaşını öncelik ederek savaş " demek suç mu?

    tuhaf ülkeyiz vesselam.
  • mecliste ki hainlerden baslasaniz guzel olacak krallar.
  • allah belamızı vermiş zaten, daha ne olabilir ki?
  • birisi dusunce ozgurlugu mu dedi? aleyhte ne demek? bak yalan haber propoganda yapan bile demiyor. aleyhte diyor. "operasyonu desteklemiyorum" dedin hop hakkinda yasal islem. mesela operasyon kotu gidiyor. "operasyon kotu gidiyor" dedin hop aleyhte nasil konusursan buyur iceri. tam bir kabus. neyseki turkiye'den siktir olup gitmisim zamaninda.
  • kesin sesinizi biz ne açıklarsak kafa sallayın ters bir şeyler olabilir. ilk önce biz açıklamadan olayı yumuşatmadan duyurmak yasak deseydiniz daha kolay anlaşılırdı. peki susacak mıyız ? evet susacağız neden mi ? aha bu millet yordu beni mücadele edip hakkını savunmaya gerek yok. hakkını savunuyorsun kürtaj yapiyah vatan hayini fedöcü falan saçmalıyorlar.
  • ortadoğu ülkesinde sıradan bir açıklama. demokrasi, insan hakları, hukuk ve anayasa gibi kavramların içini boşaltmakla övünen dallamalara tarihte yüzlerce örnek var.
    kurulan korku imparatorlukları eninde sonunda kendi evlatlarını çiğ çiğ yer unutmayın bunu.
hesabın var mı? giriş yap