• türküleri modernize ederek yorumlayan bir grup. akm'de düzenli olarak konser veriyorlar. ayrıca yurt içi ve yurt dışı turneleri de oluyor. sevingül bahadır, cihan okan, asım ekren, ercan ırmak, berç yeremyan, eylem pelit, ferhat livaneli, ahmet koç gibi müzisyenleri barındırıyor.
  • orkestradaki herkes birer derya olup, bir araya gelmelerinden oluşan müziğin tadına doyulmuyor.
    rahmetli yıldırım gürses: "biz türk müziğini çok sazlı yaptık ama çok sesli yapamadık." derdi. işte bu konserde çok sazlılığın sınırlarını zorlayan bir müzikal deha var.

    vokal kadroya enver merallının eklenmiş olması da dikkat çekmektedir. bu kadroya girmenin hakkını veriyor doğrusu.
    ayrıca bu konserin bitiminde alkışla tempo tutup bis bis yapmayan, orkestraya 3 parça daha çaldırmadan salonu terk eden seyirci dombilidir, taocudur. (bkz: dadından yinmez)

    bu konseri izlemek için vereceğiniz ücretin, vasat bir özel konsere bile verilen ücretin 8'de biri kadar olduğunu da belirtmek lazım.
  • 15 günde bir konser veren ekip anladığım kadarıyla geniş bir repertuara sahip olmanın avantajlarını iyi kullanıyor.her gösteride birkaç farklı türkü dinleme şansınız oluyor.
  • 3 sene ilgiyle izlediğim topluluk olmuştur. lakin sürekli aynı parçalar, 100 kadar repertuarın arasından 20 si seçilip çalınıyor, aynı düzenlemeler beni sıkmaya başlayan bir aktivite olmustur modern folk un konserlerine gitmek. lakin en öndeki ercan abimizi ve eylem pelit i ve de göksun çavdar ı dinlemeye gideriz.
  • türküleri modern folk müzik ezgileriyle yeniden aranje ettiklerinden ve bir aranjör kadroları olmadığından, bu aranje işlemlerini aynı zamanda topluluğun orkestrasındaki görevlerini icra eden müzisyenlerin yaptığı bundan dolayı ki her yeni konser öncesi repertuarlarına 2 - 3 yeni (aranje edilmiş) parça ekleyebilen; müzikleriyle salonda büyülü bir atmosfer yaratan birbirinden ayrı ve özel seslere sahip solistleri ve arkalarındaki benzersiz orkestraları ile oldukça başarılı bulduğum topluluk.
  • 2007 yılı itibariyle kadroya ufuk yıldırım ı da alan ve 17 mayıs da sezonu kapatan folk müzik grubu. yazın da anadolu şehirlerine turneye gidiyorlar.
  • bu akşam "yine harikaydınız!" dedirten müzik ustaları topluluğu.
    herbiri teker teker kendine hayran ediyor insanı.
  • 6 mart 2008 tarihli konserleri için limon'da zirve açmış olduğum paylaşılası topluluk.

    limona girdikten sonra,

    http://limon.6degreesunder.com/zirve/939997/?r=zr linkine tıklayınız.
  • aralık 2007 itibariyle üyesi* olduğum&olmaktan gurur duyduğum orkestram,işyerim.içinde birbirinden kaliteli müzisyenleri barındıran********,provaları çok zevkli geçen müzik topluluğu*..7 nisan 2008 de 15. yıl özel konseri vericek olan topluluktur ayni zamanda.
  • dün geceki konserde kabataş erkek lisesini konuk eden müzik topluluğu. taksimdeki meşale taşıma organizasyonu nedeniyle oluşan trafik yüzünden konsere yetişemeyen kabataş mezunlarının biletlerini, bilet bulamayan izleyicilere verme nezaketinde bulunan yönetim kurulu başkanları sayesinde yer bulup izleyebildiğimiz konserde favori parçalarım gelavera deresi ve ayrılık oldu.
hesabın var mı? giriş yap