• online olarak randevu talebinde bulunulabilen guzel hizmet. https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/

    bir de yaklasik 4 haftadir kadıköy ilçe emniyet müdürlüğü bari bir gun dolu olmasa, ya da işlemimi kartal filan gibi bir yerde yaptırabilsem ne güzel olacak, ama neyse...

    hizmet güzel, ama gün yetersizliği mi var, personel eksikliği mi var, az mı randevu veriyorlar bilmiyorum, ama hep dolu be arkadaş, hep dolu!
  • zinhar çalışmayan sistemdir. asla ama asla 100km içerisinde boş bir şubeye yönlendirmez sizi, siz de yıpranmış ehliyetinizle ne zaman arabanıza el konacak merak edersiniz.
  • randevu almanın bir hayli zor olduğu sistem. sürekli kontrol etmek gerekiyor boş yer var mı diye. ne çok randevu alan varmış, bu ne yoğunluk diye söylendiriyor insanı.
  • an itibariyle olayı çözmüş bulunmaktayız. sabah 9'da açılıyor sistem. 9'a dakikalar kala sürekli yenileyin sayfayı. o sıralarda çok kasıyor, herkes yükleniyor.
    sonra hemen gün ve saati seçip, devam et butonuyla ilerliyoruz. bulundurmamız gereken evraklar çıkıyor, hepsine tik atıyoruz. kimlik bilgilerimizi giriyoruz.
    bir takip fişi çıkıyor, kaçıncı sırada olduğumuz vb bilgiler var. onun çıktısını alıyoruz. o sırada çıktı alamıyorsanız kaydedin.

    oh be.
  • az önce ehliyet başvurusu için beşiktaş'ta bir anda oluşan 1 adet boşluk saniyeler değil tam tamına 1 saniye içinde doldu. sinirimden ağlayacağım. adamı katil edecek bir sistem işte bu sistem.

    pardon, katil etmez, çok saçmasapan çünkü. esenyurt ve üsküdar'da boş kontenjan sayısı -1 olmuş. agsfdh ateş basıyor ateş.
  • (bkz: #45312401)
  • sürücü belgesi işlemleri ilk başvuru için mümkün değil randevu bulunamayan sistemdir. eski sürücü sertifikaları için mayısa kadar süre var diye rahattım ama birisi çıkmış aralık sonuna kadar demiş gibi herkes 31 aralık son diyor. dolayısıyla buradan da randevu verilemediği için ne yapacağımı bilemiyorum şu an.

    konuyla ilgili bilgisi olan ve allahını seven yeşillendirsin, vallahi delireceğim.
  • sabah saat 9:00 ve akşam 17:00'da sistem açılıyor fakat 1 saniye içinde kontenjan dolduğu için insanları sinir hastası eden bir sisteme sahiptir. ayrıca gece saat 24:00'da da denemekte fayda var. kısacası istanbulda yaşamaktan nefret etmenize neden olan sistemdir.
  • yoğunluğundan dolayı , girilmemiş sınavın , ehliyet başvuru müracat randevusunu 2 hafta önceden yapmak zorunda kaldığınız randevu sistemi.
hesabın var mı? giriş yap