• istanbul üniversitesinde okuyan arkadaşlarımın yalancısı olarak söyliyeyim ki, çok güzeldirler.*
  • cok guzellerse bile bu duruma sasirmamak gerekir.sokaktan rastgele o kadar cok kiz toplansa bile, elbette icinden cok guzel kizlar cikacaktir bir suru..
  • hangi kampus olduguna bagli olmakla beraber edebiyat fakultesi 5. kat genel ortalamanin ustunde guzeldir, nedeni ise butun lisan bolumlerinin bu katta olmasindan kaynaklanmakta. lakin lisan bolumlerinde kiz populasyonu ezici oranda fazladir.
  • fen edebiyat fakultesi kapsami icinde kendi kendilerine tarz ve ekol yarattiklarini dusunen kizlar, iktisata gelince cadde ya da suslu kokona kizlari, hukuk fakultesine gelincede hayatini devrime adamis kizlari goruruz ama tabi yadsinamayacak bir gercek vardir ki bir kisim da* butun bu surulerden ayrilmis kuzu modelini olusturur
  • en güzelleri bahçeköy kampüsündeki orman fakültesindeki kızlardır.. lakin fakülte mevcudunun %70 kadarını kızlar oluşturmaktadır.
  • istanbul universitesi merkez kampusu kizlarinda bir acaip aykirilik vardir. o sene ne moda degilse onu giyerler.ilk sene degilse bile ikinci siniftan itibaren bu akima uyarlar. fitilli kadife bol paca pantolon, sile bezi gomlek ve pusiden bir sal her sene kabul goren giyim tarzidir. zira merkez kampuste her an hizli kosmak gerekir. kadife ve bol pantolon hizli kosmayi, sile bezi gomlek kosarken terlemeyi engeller. pusi sal ise gozaltinda gecen gecelerde gerek yastik gerekse battaniye olarak emirlerindedir. bu kizlarla - tatlim sen kilo mu verdin bu aralar, cok fit olmussun yaneee- seklinde konusulmaz. yanlarinda kufur edilmez. iyi kosarlar, saglam cakarlar, ilkyardim bilgileri tamdir. rahatlikla dakikada uc ila bes kaldirim tasi sokebilirler.
    teori kusup adami bayiltadabilirler. gene de istanbul universitesinde okuyan, kotunun belinden catali gozuken boyali bi sarisinla, reina cikisinda karsilasirsaniz hatirlayiniz ki butun genellemeler yanlistir.
  • ingiliz dili ve edebiyatı bölümündeki entel kızların çoğu murat seçkin'e yanıktır.
    adamı bir kez olsun görmedim ama senelerce derslerine girmiş gibiyim. murat seçkin bıdı bıdı murat seçkin vıdı vıdı...
  • edebiyat fakültesi kızları genel olarak tikiler, solcular, alternolar, gurbetçiler ve kendini kategorize ettirmeyen * kızlardan oluşur.
  • okadar cok öğrencisi var ki nasıl bir örneklem grubu oluşturabilinir diyerek içinden çıkamadığım kız grubu
hesabın var mı? giriş yap