• başlık açma konusunda iyi değilim.

    dün fatih ilçesinde gözümüzun önünde bir kediye araba çarptı, üzerinden geçti. araç sahibi ile 1 saat içinde bize tavsiye edilen veterinere yetiştirdik. şu an gaziosmanpaşa'da bir veteriner kliniğinde. ancak veteriner gelip alın, barınak baksın, burada kaldıkça size masrafları çok olacak her saniye dediler.

    istanbul'da yaşamıyorum. dünkü klinik masrafını ödedim. zorlarsam bugünü de ödeyebilirim. istanbul'da olup ilgilenebilecek olan varsa ne olur bana ulaşsın.

    24 saat dolmak üzere. kafasında ödem ve kafa içi basınç var. bugün biraz daha azalmış ama gözleri görmüyor şu an kafadaki ödemden ya da basınçtan olabilir, geçebilir ama şu an gözleri görmediği için saldırgan dedi.

    bu kediyle ilgilenebilecek, sahip çıkabilecek birilerini arıyorum.
  • up
  • (bkz: yukarı)
  • ıns ıyi olur
  • bir an önce iyi edilmesi gereken kedi.
    şehirlerimizi paylaştığımız bu sahipsiz canlılar, sehven kendilerine zarar verme ihtimalimize karşı teoride de olsa bazı korumalara sahipler. bunlardan birisi araçlarımızla verdiğimiz zarara karşı zorunlu mali sorumluluk sigortası kapsamında sağlanmaktadır. kaza tespit tutanağı sadece başka bir araca çarpıldığında kullanılmaz, bu ve benzeri bir durumda da hayvancağızın tedavi masraflarının karşılanması için biz sigorta şirketlerine peyderpey ödeme yaparız.

    eğer aracının hasarsızlığını düşünecek bir vicdansızla muhatap değilseniz şoförün derhal sigortaya haber vermesi en hızlı çözüm olacaktır.
  • trafik sigortasınin bunu ödediği bir şehir efsanesi. gerçi dava açıp, kazanıp ödeme alanlar olmuş. ama araç kiralık. kullananlar öğrenci. aracı geç getirdiler diye para ödemişler duyduğuma göre. zaten dünkü tedavi masraflarını biz ödedik ilk etapta. bizim de sigortadan parayı geri alabilmemiz mümkün değil. kazayı biz yapmadık.

    o gençler 3 saat kadar istanbul trafiğinde bizi götürüp getirdiler. olaydan hemen sonra 1 saat içinde veterinere varmamızi sağladılar. ve öğrenciler. üstlerine gidemiyorum daha fazla.

    o saniye tutanak tutulmadi. şimdi de bu gençlere gidin tutanak tutun. olmayan paranızdan ödeme yapın sonra sigorta firmasina iade için başvurun vs diyemiyorum. çünkü gerçekte böyle bir yasa geçmediği halde kendini gerçekleştiren kehanet misali çok çabalayan bir kişi iade alabilmis sigortadan. belki emsal karar olur vs ancak peşine düşmesi gereken kazayı yapan kişiler ve onlar bunu yapacak durumda değiller.

    gündemde tutmaya çalışanlara çok teşekkür ederim.
hesabın var mı? giriş yap