• bir kızın götüne, pardon göt cebine koyduğu bir bilgisayar monitörü boyundaki telefonu oraya sokup da nasıl rahat rahat dolaşabildiğine şaşkın şaşkın bakan insanları gösteren bir reklam girişimi.

    o kadar büyüklükte bir şeyi kimin götüne, pardon göt cebine sokup istiklalde dolaştırsan gözler orada olur. çünkü videoda görüldüğü üzere kadınların bir çoğu "ne koymuş bu götüne, pardon göt cebine" diye bakıyor. zaten mesele kızın çekiciliği, güzelliği değil götüne, pardon göt cebine soktuğu hayvansı nesne.

    bazı 'entry'leri görüp de videoya tekrar bakınca paltolu, bereli insanların "bu soğukta kim saldı lan bu deliyi?" diye düşüncesiyle baktıkları da görülüyor.
  • biraz saçmamsı bir viral reklam.
  • --- spoiler ---

    - çengin (ceyn de diyor olabilir)
    - efendim tatlığam
    - geçen konuştuğumuz şeyi yapalığm mıa?
    - hangısi ?
    - hıni şu arkımızdan kaç kişi baktırıyoruz olayı vardığ

    --- spoiler ---

    ulan yeminle kadınlardan soğuttunuz beni. katıksız moronlar sizi.
  • milletin atkıyla bereyle paltoyla gezdiği istiklal'de askılıyla beli açık şekilde gezip viral samsung galaxy tab reklamı yapmaktır bir yerde...
  • ne fikir orijinal, ne uygulama orijinal, ne reklam. bu ne şimdi? tekrar tekrar söylemenin lüzumu yok ama demek kız kendine o kadar güvensiz ki göt cebine soktuğu eşşek kadar beyaz beyaz parlayan alet haricinde, üstünü de neredeyse çıplak bırakmış insanlar baksın aman diye. götüne kamera takıp gezen kız en azından o kadar da dikkat çekmeyen bi kamera kullanmış. reklamın iyisi kötüsü olmaz diycem ama şu videoyu samsung yazısı çıkana kadar izlemek de ayrı bi sabır işi zaten. o yüzden amacına ulaşır mı bilemedim. gerçi ben de bi yandan reklama hizmet etmiş oluyorum burda. lan yoksa?
  • erkek kadar kadin da baktigi icin hic bir anlami olmayan salak reklamin ismi.
  • samsung bu iğrenç ötesi viral denemelerine daha ne kadar izin verecek acaba. bir ara da iki tane tip vardı değil mi iç gösteren bişi yaptık bilmem ne diyen? allah düşmanımın markasına böyle ajans göstermesin. koskoca samsung bi de ya. ikinci sınıf bütçesiz bi marka da değil. yazık.
hesabın var mı? giriş yap