• (bkz: yazıp yazıp silmek)
    edeceğim her bir küfür çok hafif kalır edeceğim her beddua hedefini bulur mu bilmiyorum.
    (bkz: ortadoğu'da sıradan bir gün)

    edit: dün kalema adlı kullanıcının istanbul arnavutköy'de güpegünduz işlenen hatice çelik cinayeti ile ilgili açtığı bir başlıkta daha sonra ulusal basında duyulmasını sağlayan asıl kaynak olan yerel bir gazetenin haberini paylaşması sonucu şaşırtıcı bir şekilde uçurulmuştur. bu yüzden de başlık bana kalmıştır.
  • bu ülkede hatta bu dünyada birşeylerin ters gittiğini gosterir. her gün biraz daha erkeklerden uzaklaşıyorum. her gün biraz daha yalnız kalmak gerektiğine inanıyorum.
    cocuk, kadın travma hepsi travma. allah'ım aklımıza mukayet ol. o caniye de indirim falan vermesinler.
  • yeter artık yeter, daha kaç kadın ölecek. bunu izleyip bir de kadın da şunu yapmıştır, kadın böyle demiştir diyecek o.çları olacak. yeter. bir kadın olarak acaba ne zaman öldüreleceğim ne zaman tacize uğrayacağım, tecavüze uğrayacağım diye beklemekten bıktım
  • artık gelecek cezalar potansiyel katillerin eylem kararını etkileyecek! tek bir kadın, tek bir çocuk değil artık mesele.
    şiddete meyilli ve halihazırda şiddet uygulayan şeref yoksunları verilecek kararların sıkı takipçisi! bu oc.ları toplumun tepkisine- alacağı cezaya göre zulmüne karar veriyor çünkü bunlar zaten merhamet yoksunu...
    ayrıca çevredeki insanlar da artık tepki veremiyorlar sanırım, konya’da benzer olaya müdehale ettiği sırada gencecik çocuğun hayatının karardığını gördükleri için! bu şiddet çıkmaz bir hal aldı, caydırıcı cezalar şart. şiddetin her türlüsünü engellemek kanunların elinde...
  • bir kadın daha, kendini erkek zanneden bir yaratık tarafından üstelik çocuğunun gözü önünde katledildi. bu ülkenin lanetli olduğundan adım gibi eminim ama ispatlayamam. bu yaşananların başka bir açıklaması yok lügatımda.
  • sen nasıl adi bir babasın, 5 çocuğunun annesini öldürdün.
    hemde çocuğunun gözü önünde tekrar tekrar ateş ettin.
    ellerin kırılsın, gözün kör olsun. hapislerde inim inim inleyerek öl dilerim.
    cehenneme odun olasın pis köpek.
  • çekin lan artık elinizi kadınların üzerinden. kendinden daha güçlü birini görünce kuyruğunu kıstırıp kaçan öküzler güçlerini masum kadınlar üzerinde kullanıyor. erkekliğiniz batsın sizin.
  • sayfalarca yazıp sildiğim bir kadın cinayeti daha. benim babam böyle yapsaydı bende onu öldürürdüm. anne lan bu anne. ötesi yok.
  • başına bir şeyin gelmeyeceğini düşünen kişi tarafından vurulan kadın.
    öyle bir dönem ki bu, sonsuza kadar sürecek gibi.
  • edecek küfür bulamıyorum kansıza , allah belanı versin, yaşattığını yaşamadan ölme inşallah şerefsiz!!!
hesabın var mı? giriş yap