• yine bir vak'a yine tecavüz.. çok şükür bu sefer ölüm yok sonunda.

    lakin ne zaman adam olacak bizim insanımız. gerçekten de "adam" olabilmeyi ne zaman başarabileceğiz, işte o bir muaama arkadaşlar.

    polonyalı öğrenciye geçmiş olsun, inşallah bu olay son olur.

    http://www.radikal.com.tr/…ce=sm_fb&utm_medium=free
  • vahşettir(tanım)

    amına koydumun abazanı. arap kültürüyle yetişmiş pısırık insan sandın dimi o kadını? gidip savcılığa şikayet ettiğini öğrenince de göt oldun dimi? uyutup.. yok yok uyutmadan bi güzel sikseler ya seni içerde!
  • suclu veya suclularin en agir sekilde ceza almasi gerekir.
  • kıza oda kiralamışsın parasını almışsın. çağırmışsın eğlencene de davet etmişsin, kabul etmiş. beraberce içmişsiniz gitar eşliğinde şarkı söylemişsiniz. buraya kadar güzel. sonra niye içkisine ilaç atıp tecavüz edersin? bu nasıl bir saçmalık?
  • türk erkeğinin hayalindeki tecavüzdür. çouğunlukla tecavüz etmeyi kendi ortamlarında kurguladıkları için gerçek hayata yansımış örneklerini de görürüz. he bazıları da "ulvi hedef" diye saçmalar. tecavüzü ılımlaştırmaya çalışır. tecavüz öncesi "pre op" dönemi köpeğine mama vererek kafes içinde bırakmaya çalışan köpek sahibi hissiyatına indirgemeye çalışır.
  • türkiye gibi bir ülkeyle böyle bir program yürütülünce böyle oluyor işte. biz var ya, hiç bir şeyi hak etmiyoruz toplum olarak.
  • türk kızı olsa "bilmiyor muymuş başına geleceği" denir. zaten türk kızı bildiği için böyle bir risk almaz.

    şimdi de başka ülke kalmadı mı denmeye başlanmış. bir kaç olay daha olsun "canım onlar da öğrenmediler mi hala, gelmeselermiş" denilip geçilecek sıradan bir olay olacak.

    sen gelmeseymiş, gitmeseymiş, o saatte orada ne işi varmış dedikçe tecavüzü meşrulaştırıyorsun. insanları suçtan sadece hukuki cezalar alıkoymaz. yetiştiği kültür, değerler de önemli. hatta daha önemli.

    o yüzden her olayda mağdurun hatasını/yanlışını arayıp durmayın.
  • (bkz: şaşırdık mı)

    türkiye'ye uzun süreli gelip de en azından tacize uğramayan yabancı kadın gerçekten şanslıdır zannımca. cehalet kaynaklı bir cesaret.
hesabın var mı? giriş yap