• yeni yetme yobaz bir akit. aklını apış arası ahlakı ile bozmuş bir ergen.

    9 yaşında kız çocuklarına nikah kıymayı savunurken*,

    sapıklığı ve tecavüzleri deistlere yıkmaya çalışan başlıklar* açmaktan çekinmemektedir.

    daha temiz bir sözlük ve daha temiz bir türkiye için,

    (bkz: engelle)

    (bkz: başlıklarını engelle)
  • aktroll.

    (bkz: engelle)
  • zavallı bir aktroll, itibar etmeyiniz. ha bir de salak.
  • pok oli pok
  • (bkz: #78294497)
    hafif bir uyanış sezinliyorum kendisinde.
  • sözlüğe yazar alırken ufak bir iq testi olsa fena olmaz dedirtmiştir.

    sen git feyste üstad kadir mısıroğlu sayfasında takıl ne işin var burda?
  • bana attığı saçma sapan mesajlardan sonra hakkında yazılanlara bakınca hiç şaşırtmamıştır. muhtemelen torpille iş sahibi olmuş bir parazit veya yetişkin numarası yapan bir ergen.
  • p harfi yerine b harfini kullanan, eskiden hocasına taparken şimdi çomarlığa terfi etmiş bir yazar.
  • en buyuk hayali suud ailesinin seks kolesi olmak olan bir arap siki sevicisi.
  • tl&dr (çu&ok): bir aktroll anatomisi: bir tane safkan arapperest, fesli götveren hayranı ve gerçek müslüman. medeniyet, insanlık ve tanrı düşmanı adi herif.

    bu aralar kelimenin tam anlamıyla işsiz olduğumdan dolayı bu yavşak evladının nasıl bir karaktersiz olduğunu ve neye inandığını anlatan bir girdi yazacağım. çünkü bu arkadaş müslümanların %80'inin temsili.

    böyle şeyler yazabilen birinin
    iq'su 30'u geçmiyordur. ancak bu götverenlerin islam alemi denen cehennemin %80'ini oluşturduğunu düşününce incelemenin iyi olduğunu düşünüyorum.

    bu götverenin tanrısı bizi yaratan tanrı değildir. kendisi hiçbir zaman tanrı'nın bize özgür iradeyi vermesinin sebebinin gerçekten %95'imizi cehenneme atmak olamayacağını sorgulamayacaktır. kendisi hiçbir zaman putların evi olan kabe'ye (ki şekli ve rengi aslında pagan sembolüdür) doğru namaz kıldığımızı düşünmeyecektir. kendisi özgür yaşayanları hayvanlıkla suçlayacak ve tanrı'nın söylemediği insanı insanlıktan çıkaran kurallara uyacaktır. kendisine göre sol elle yemek günahtır. yine kendisine göre 9 yaşındaki bir kız evlenebilir, hayvana tecavüz alkol yüzünden olmaktadır ve alevilerin kestiği et yenmez. tüm bu yanlışları iğrenç bir biçimde savunmaktadır. kendisinin inanç sistemi kendisini sisteme köle yapmakta (bkz: nisa-59), sorgulamasını engellemekte, özgür ve iyi bir insan olmasına engel olmaktadır.

    bu tarz insanlar özgür değillerdir. hayatlarındaki her anı ku'ran'da bile yazmayan kurallara uymaya çalışarak harcayacak, bu yüzden içinde biriken öfkeyi özgür insanlara yansıtacak, sadece allah'a taptığını söylesede kendisini temsil ettiğini düşündüğü bir lidere allah'tan daha çok tapacaktır. bunun sebebi basittir: içten içe ahiret ve allah inancını sorgulamakta, onun düşündüğü gibi olmadığını bilmekte ve tapabileceği, kendisini ait hissedeceği bir obje aramaktadır. o objede erdoğan'dır. bunun gibi insanlar toplumun %50'sidir.

    tabii bu durumda sözünü ettiği, işleyenleri lanetlediği günahları ya yapacak ya da imrenecektir. sonuçta ya (bkz: müt'a nikahı) gibi kestirme yollar bulacak, ya tövbe edecek, en kötü hacca gidip günahlarından temizlenecektir. kendisi ve onun gibiler bunun tanrı tarafından anlaşılmayacağını sanmaktadır. ancak onlar, büyük yanılgı içindedirler!

    ayrıca, bu ve bunun gibi elemanların ev sevdiğim yönü belki de en büyük günah olan (sonuçta şeytan'ın cennetten kovulma sebebi) kibirdir*. ahirette cennete gideceğine inandığı ve diğer herkesin cehennemde sonsuza kadar yanacağını düşündüğü için kendini üstün insan zannetmektedir*. ancak ne kadar sefil olduğunu asla farkedemez.

    kısacası, bu hayatta huzurlu yaşamak istiyorsanız ve öbür taraftada huzurlu olmak istiyorsanız yapmanız gereken şey bu ve bunun gibi insanlarsı yaratıklardan uzak durmak ve tanrı'ya inanmaktır. sonuçta özgür iradeyi bize onu 9 yaşındakilerle evlenmek, recm etmek, tarikatlerde şeyh şıyh yalamak, badelenmek için vermedi. aklımızı kullanmamız, doğruyu bulmamız için verdi.

    ekleme: bozuk saat günde iki kez doğruyu gösterir*

    bunu ve tüm aktrolleri engellemeyi unutmayın, sevgiyle kalın
hesabın var mı? giriş yap