• kadim bir türkiye geleneğidir. ilk loot kırtasiye eşyalarıyla başlar. kalem, takvim, ajanda derken bir üst seviye bilgi işleme çaktırmadan monitör'e kadar lootlanabilır.
  • normaldir ''kalkanın yerini, ölenin avradını alırlar''
    bizim ifran sahibi anadolu halkı boyle buyurmuştur.
  • fazla pubg mobile oynamanın sonuçları. en önemlisi ise masadır. eğer bu arkadaşın oturduğu masanın konumu iyi ise (örneğin; monitör duvara bakıyorsa) herkesten önce kapmak gerekebilir.
  • kurum değiştiren arkadaşın hesap makinesini, emekli olan dinazorun delgeç, yapışkanlığı kağıdını, birim değiştiren arkadaşın saldalyesini kullanımıma alarak katıldığım eylem.

    not: son zamanlarda en çok güldüğüm başlık*. yazar arkadaş pubg pusucularından muhtemelen.
  • bir önceki işimden ayrılırken çekmecemde 1 dal patlayan sigara bırakmıştım. dolabımı loot'layan arkadaşın patlama sonrası yüz ifadesinin paha biçilmez olduğu söyleniyor.
  • rdr2 den sonra böyle bir içgüdü oluştu bende. öncesinde yoktu. bizim ofiste çalışan bir kız vardı, işten çıkardılar. işten çıkarıldıktan sonra çok ama çok uzun bir süre, hatta bu gün bile yerine birisini almadılar. kızın ekranını almak aklımın ucundan bile geçmiyordu. ne zaman ki rdr2 çıktı, ne zaman ki oyuna 300 saat gömdüm işte o zaman istemsizce bir lootlama içgüdüsü oluştu bende. ilk önce kızın ekranına el koydum. iş yerinde hoşuma giden kalemleri tokatlamaktan hatta eğer bende bitmiş ise bloknotlarını almaktan kendimi alıkoyamıyorum. geçen hafta da pederin laptop çantasından logitech faresini çarptım. inşallah benden şüphelenmez.
hesabın var mı? giriş yap