*

  • olympiakos ultra'larındandır. ultra denen adamların takım ve ülke farketmeksizin işsiz, vandal ve provokasyon meraklısı birer gerizekalı olduğunu düşünürsek ortada şaşırılacak bir şey yoktur.
  • video başladıktan 3 saniye sonra 20 saniyelik reklamı koyan ve hatta bu olayı akıl eden kişi, ortalığı savaş alanına çeviren yunanlılardan daha orospu çocuğudur..
  • (bkz: yunanlı)
    (bkz: yunan)
    (bkz: bi bitmediniz amk)
  • (bkz: geri zekalı anandır)
    not:başlığa türk halkı geri zekalıdır yazan lavuğa cevap olarak
  • öğrenmiştir nerede olduğunu...
    (bkz: since 1453)
  • turkiye'ye vizesiz, elini kolunu sallayarak girebilen kisi.
  • yunanli ne amk?
  • hala akıllanmamış bu yabancılara mı yanarsın yoksa kavga edecek yer arayan bizim millete mi? nereden tutsan elinde kalır. ülkeye girişte demiyorlar mı trafikte kornaya basarsan bile öldürülme riskiniz çok fazla diye. komik vallahi

    edit: çağ açıp çağı kapayan adamdan sonra konstantinin ismi istanbul olmuştur. beyinsiz avrupa milliyetçileri bunu hala anlamamışken bizim insanında onları desteklemesi güldürdü. evet pembe götlü ekşici kardeşim sen böyle dedigin için avrupalı medeni oldun. evet tüm avrupa devletleri sana kapısını açıp sen o barbarları hak etmiyorsun yanımıza gel diye sana yol gösterdi. aynen koçum aynen..
  • -ekşici duyarkasar mode on-
    "eğer bir olayda türk varsa kesinlikle türk tarafı haksızdır, çomardırlar, komplekslidirler, yazık bu memleketin kadınlarına, pis gerici yobazlar, iğrenç türk gelenekleri, keşke başka ülkeye gidebilsem, ühüü"
    -ekşici duyarkasar mode off-

    allah belanızı versin editi: bu entry'i girerken fark etmemiştim. yarı cahil bir yazar yazmış: "istanbul'un 1453'ten önce ismi konstantinapol'du. sonra biz fethettik ve ismini değiştirdik."
    yani fatih sultan mehmet buraya türkçe bir isim koyalım kararını verip adına istanbul dedi, öncesinde istanbul adı yoktu, öyle mi? nerenizden uyduruyorsunuz bunları? niye tarih bilginiz sıfır olduğu halde muhtemelen bilinçsizce dezenformasyon yapıyorsunuz? konstantiniyye adı ne zamana kadar kullanıldı mesela osmanlı'da? istanbul adı ne zaman resmileşti? cin olmadan adam çarpıp sözlük entelliği taslayacaklar diye bu kadarına tahammül etmem gerekmiyor. insan gerçekten hayret ediyor bu cahil cesaretine.
hesabın var mı? giriş yap