• yaptigi i$te, davrani$larinda, ki$iliginde, ili$kilerinde ve hayatin geri kalan bolumlerinde, tek tek veya hepsinde birden bir denge saglami$ olmak, ayni cizgide devam etmek. ruzgarin estigi yone egilmeyip, ruzgari estirmek.

    (bkz: istikrar)
  • nasıl olunuyor!?
  • son günlerde kendimi öyle çok sorguladımki, sonunda en büyük sorunumun bu olduğuna karar verdim. istikrarlı olamadığım çoğu konu yüzünden olduğum yerdeyim. neden olamıyorum peki? bir diğer sorunum olan sonuç odaklılık yüzünden. bir an önce sonuca ulaşmak istiyorum, ulaşamadığımda bırakıyorum.

    artık sorunu fark ettiğime göre bu iki madde üzerinde çalışarak yola devam edeceğim.
  • herhangi bir konuda başarılı olabilmenin tek yoludur.
    gerçekten konu önemsiz; diyet, spor, sosyal ilişkiler, kariyer, dil öğrenme.
    bu hayattaki bütün konularda başarılı olabilmenin tek yolu istikrarlı olmak.

    çözüm bu kadar netse neden bu kadar zor?
    bu kişiden kişiye göre değişiyor herhalde. örneğin benim için, üst entryde yazılan gibi üzerine çalışılan konunun çıktısını çok hızlı beklemek.

    -3 tane alt yazısız dizi izleyince ingilizce konuşmayı beklemek,
    -3 kere dumbbell kaldırınca fit bir vücuda ulaşmayı beklemek,
    -linkedinde sadece post beğenerek kariyerini yükseltmeyi beklemek...

    daha uzar gider bu liste.
    bu durumda kendimi motive edecek şeylere odaklanmaya çalışıyorum fakat yine de en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. en ufak bir mod düşüklüğünde her şeyi salıyorum. zaten mod düşüklüğüne rağmen bi şeyleri bırakmazsan, hem başarılı oluyorsun hem de mod düşüklüğün geçiyor.

    çok basit ama gel gör ki bunu uygulamak bir o kadar zor. hayattaki bu kadar basit şeyleri insan kendine bu kadar kompleks hale nasıl getirebiliyor gerçekten anlamıyorum. ufak hedefler koymak, kendini ödüllendirmek gibi birçok şeyi denedim, işe yaramadı. sanırım hayatımın esas motivasyon kaynağını henüz bulamadım. başarılı bir kariyer veya para değil belli ki. daha da geç olmadan bu konu hakkında ne yapabileceğimi şu an bilmiyorum gerçekten.

    istikrarlı olmayı nasıl başaracağımı henüz bulamadım. umarım hayatı daha fazla kaçırmadan bulabilirim.
  • serap ezgü'nün saç modeli
hesabın var mı? giriş yap