• yok öyle bir türk. troll başlık ve entry.
  • (bkz: ilkokullarda prezervatif dagitiliyor)

    (bkz: aman tanrim)

    (bkz: batinin ahlaksizligi)

    bati uygarligina uyum saglayamamis, dogulu bir turktur. isterse bununla gurur duyabilir.

    *
  • gelip burayı da bok etmeyin minvalinde bir yazı
  • haklisin diyemem haksizsin da diyemem anlamadigim neden bu kadar mesele yaptin dönuyorsan dön olm manyakmisin nesin
  • gel, sen de gel. metro'ya yolcu, ensar'a öğrenci, ayrılmak istemeyen kocaya karı, minibüsçüye, tecavüzcüye kurban, üçüncü sayfaya haber, linç isteyene emre mor, adalete terazi, 70 yaşındaki azgın tekeye 13'lük gelin, osmangazi köprüsüne bilet, patrona asgari köle, çalışmayana gss, akp'ye oy, vestel'e müşteri, antalyaspor'a transfer, nusret'e et lazım.

    safları sıklaştıralım.
  • he memleket he gel gel. hergün eve döndüğünde götünde bomba patlamamış olmasından dolayı mutlu olabileceğin ve batının ahlaksızlığının olmadığı bu cennet vatana gel. canlı bomba eylemlerinde ki parçalanmış bedenleri görmediğin için kenardan sallamak kolay. he cennet cennet gel hergün birbirimizi yiyoruz sen de gel bok var.
  • anlatan arkadaşın anlattığı kadarıyla haklı bir türkmüş bunu yapan.
    yazdıklarının içinde kendisinden sonra yazacak olanlara da ayarı peşin vermiş ama halagiller tarafından malmö'nün yerlisi olan tipler atlamışlar ideolojik koşullanmaları ile.

    bak arkadaş ne demiş;
    "sözlükteki pek çok arkadaş her sabah stockholm'de uyanıyormuşcasına ahkam kesiyor ya ona yanıyorum"

    bir tanesi de eklemiş, isveçliler mutluluktan ölüyor ya diye. tam benim konum. sen antidepresan kullanım oranı, psikiyatrist vizitlerinin sayısı falan diye bir şey biliyor musun? veya duydun mu hiç 2 mikrogram endorfin salgılasam da mutlu olsam diye ultraviyole odalarında saatler geçiren tipleri?

    toplamış internetten ne kadar kendi işine yarayan istatistik varsa bazlamasını yiyip klavye tıklatıyor yavrukuş.

    adamtecrübesini yazmış. yaşadığı, gördüğü, bildiği şeyleri paylaşıyor.

    ya sen nerenden yazıyorsun?
  • geri dönme bahanesi tipik türk bahaneleri olan bir yazar.

    oysa farklı bir şeyler söyler sanmıştım, sonuç hayalkırıklığı.

    yazdıklarından anladığım kadarı ile tipik türk kafası oralarda tutunmaya çalışmış. öncelikle, tipik bir türk hatası yapıp, ülkenin dilini öğrenmemiş. bu bir. dil öğrenmediği için gidip kıçını oradaki göçmen sömüren, "hemşeri hemşeriyi gurbette s.ker. eheheheee" kafasındaki çomar türklere dayamış. bu iki. kafayı elin özel hayatı ile bozmuş. bu üç.

    e be yavrum, gel bakayım burada bu sik gibi müfredat, kalitesiz içi boş eğitim ve dinci pedofililer, ahlaksız toplum içinde nasıl çocuk yetiştireceksin göreyim seni.
  • yine mi eziklik yine mi aşağılık kompleksi yine mi beyhude biz avrupalıdan daha iyi yaşıyoruzu ispatlama çabası bu ülkenin her evinde bir dev aynası var da ben mi bilmiyorum dediğim başlıktır
  • hayallerimi yıkan kişi. ben yıllardır iskandinavya diyorum başka da bir şey demiyorum. bu arkadaş beni çok üzdü. (bkz: asıl darbeyi sen bana yabdın)
    ayrıca "okumamış türkler" diye bir bölüm geçiyor. bana göre oraya okumuş eğitim ve öğretim sahibi, dil yeterliliği olanlar gitse daha iyi olur ki genelde öyledir.
    yine de ülkemizdeki refah seviyesinin maalesef çok düşük olması çok çok üzülerek söylüyorum ki tüm bu sıkıntılara katlanmaya değer. ülke ve inanç bakımından dışlanmak ağır gelebilir ama kendini avrupai bir yaşam tarzıyla adapte edebilirsin.
hesabın var mı? giriş yap