• belki imamoğlu "öyle büyük bir haksızlığa uğradım ki, o anki öfkeyle böyle bir şey söyledim, ama bana yakışmadı" falan dese kamuoyunda daha çok puan kazanacakken, yaptıkları kurgu imaj çalışmasını bozmamak için 4 gün düşünülüp üretilmiş uyduruk bir bahane.. insanlara resmen "gerçek yüzümü saklıyorum, sizi yalanlarla uyutuyorum, bunu da yeyin!" demiş..
  • sonrasında adam hakkında yalan yanlış binlerce video daha çıksın değilmi?
    montajlı olanlardan.
    başka bir derdiniz?
    dedim diyecekmiş..

    basit dedim açıklaması da imamoğlu'na ait değildir ayrıca.
  • çökmekte olan bir siyasi mühendislik projesini kurtarmak için başvurulan son çare.

    bir haysiyetli muhalif çıkıp da; ulan aradığımız adam bu değil, biz senelerce betondan, ranttan şikayet ettik ,laz müteahit başlığında yıllarca bu zihniyette küfrettik , bugün dolarla kira toplayan bir arsa spekülatörünün peşinde kendimizden geçmiş vaziyetteyiz.halkçı diye peşine düştüğümüz adam vip'ye alınmadığı için rezalet çıkaran , sağa sola şoven bir şarlatan çıktı ,üstelik onlarca kişinin şahit olduğu , cümle alemin duyduğu bir sözü göz göre göre inkar ediyor, biz ne bok yiyoruz diyebilecek mi ?
  • ben davet edilmedim demedim devletimin çağırdığı hiç bir yere gitmemezlik yapmam dedim.

    (bkz: mavi ekran)
  • lan olum öyle bi tiksinmişiz ki bu din tüccarı yiyici tayfadan, değil imamoğlu, yerine keçi koysalar ben gene memnun olur şükrederim. tik-sin-dim diyorum amk var mı daha ötesi.

    o yüzden hiç öyle dedi böyle dedi olaylarına girmeyin. çok da skimdeydi kimin ne dediği.
  • gördüklerimin arasına ilk 10'a giren siyasetçi kıvırması

    (bkz: tilki kurnazlığı)
  • imaminoglu'nun nasil kaypak bir insan oldugunu gostermisti bize zamaninda bu sozler. dort gun dusunup bunu cikarabilmisti onca danisman ve ajans. bal gibi de it demisti oysa ki. ama kibir abidesi burnundan kil aldirmayan adami simdi kendi yandaslari da lincliyor. adam goz gore gore basitlik yapiyor herkesin gozunun icine bakarak. ben de it demedim bak, basit dedim.

    serbest cagrisim: (bkz: kral itsin serif abi)
hesabın var mı? giriş yap