• kucuk 20gr, 40gr, 50gr agirliginda ozenle paketlenmis guzel aromali tutunlerdir. sahtelerinin oldugunu soyluyorlar. bana pek denkgelmedi sanirim. incecik kiyilmis, icinde cer cop olmayan, mis gibi kokan tutunler cogu. elinizde varsa yerli bir markanin tutunuyle karistirip icin bence, paraniz bolsa karistirmadan da harikalar tabiki. buraya marka marka yazacağım kullandıklarimi. alacaklarin da bir fikri olur.

    cheetah green -nanemsi bir aromasi var bazen cok belirgin. yumusak icimli, dumani guzel

    amber leaf sari paket: mis gibi aromali temiz bir tutun, ince kiyim, sikistirilmis. karisim yaparak harika icimi var. bu tütunde de nane, mentol aromasi var.

    golden virginia yesil: bu tutunu karisim yapmadan ictigimde bildigin tansiyonum dusuyor. icmesi guzel sonra kafaniz kalkmiyor. en guzeli karistirmak ve kullanmak. digerlerine gore bunu sevmedim, agir.

    eleven ithal tutun: harika kokusu var, cig yiyesiniz gelir. mis gibi, dumani guzel, ince kiyim, guzel dumanli. karistirmadan icsek harika olur. maliyeti yuksek, bulmasi zor hepsini de. bir de bu tutunde de hafif mentol, nane gibi degisik bir aroma var. hepsinin icinde liderlige oynar bence.

    moro golden shag: henuz paketini acmadim ama digerlerine gore ucuz bir ithal tutun. bunlarin paketini actiginizda gunluk olarak sarip icin. nem dengesi bozulup kurumadan icmeniz aromasini almaniz icin gerekli. yazik olmasin tutune. moro da oyle kendine has bir tat bulamadim. almaniza gerek yok.
hesabın var mı? giriş yap