• itü ayazağa kampüsünde bulunan alışveriş merkezi. birinci katında çeşitli yemek mekanları, ikinci katında ise ise çay kahve içebileceğiniz bir yer olarak tasarlanmış bir kafe bulunuyor. üçüncü katı daha bitmemiş ama orada da alkol satışı olacakmış, en çok da bu alanda dikkat çekiyor bence. bitmeden bir şey söylemek erken ama özellikle kampüsteki yurt ahalisine çok yarayacak bu üçünü kat. genel olarak da kampüs ortamına canlılık katacak bir yer olmuş.
  • bir mezun olarak okula uğrandığında arkadaşın 'gel avm'ye gidelim, birşeyler yeriz, bira da var' demesiyle tanıştığım mekan. itu'de avm denen bir yer olması ve burada bira satılması ilk başta kekleniyorum şüphesi yarattıysa da sonrasında beni dumura uğratarak gerçekliğini göstermiştir. ama hiç değilse bira satılmasına rağmen menüde bira olmaması bir nebze de olsa rahatlatmıştır, 'nerdeyim ben yahu?' diye panikleyen bünyeyi yatıştırmıştır. canım itü'm benim.
  • son ders saatinin bitmesiyle alkol servisine başlıyorlar. bence geç. kısacası, yetmez ama evet.
  • bu mekanda su satıldığına şahit oldum, özellikle yılbaşında olmak üzere su satılmasına ve içilmesine karşıyım; hem nedir yani içtiğini de çıkartmıyor musun sonuçta, ben suyu pek sevmediğimden kimsenin içmesini de istemiyorum, bir de memlekette demokrasi var diyorlar...
  • 11:30 - 14:30 arası adeta prime time'ını yaşayan, kampüs kafe'nin ocağına incir ağacı dikmiş "eh işte" mekan.
  • 3. katı gece 12'den itibaren 1930'ların chicago havasına bürünmekteymiş.
  • itü'nün vizyonsuzluk örneği sergileyerek ürettiği kötü bir yapıdır.
    kampüs kafe faciasından bıkmış olanlara ve kampüste başka alternatif olmamasına bakarak tercih ediliyor olması burayı iyi bir yer yapmaz.
    elinde bu kadar potansiyel varken kullanamayan başka bir kurum daha yoktur sanırım.
    kampüse avm yapmak gibi parlak bir fikir kimin aklına gelir?
    avm'ye de benzemiyor zaten, olsa olsa ym (yemek merkezi) olur, otopark manzaralı kafesi ve dürümcü dönercisinden başka bir şey bulunmamaktadır.
    oysa ki çok daha az maliyete kampüsün stratejik noktalarına, teması olan ve itü'nün mimarlık geçmişine yakışan kafeler tasarlanabilirdi.

    (bkz: ölümü gösterip sıtmaya razı etmek)

    (bkz: itü dinlenme tesisleri)
  • ilk katında mütevazı bir büfenin satacağı türden (bkz: kumru, börek, tost...) yemekler satanların dışında 3-4 mekan kendini bir midpoint, the house cafe falan sanıyor galiba. o fiyatlar ne lan öyle. insanlar 2 sene önce yemekhanedeki 2 liralık yemeği çok pahalı diye protesto ederlerken şimdi 12-13 liraya yemek yiyorlar burada.

    tabii kampüs kafenin lezzetsiz, özensiz mutfağı ve iğrenç hizmetinden sonra buradaki yemekler çok çekici.
  • 3 ay sonra acilacakmis. alt kat starbucks ve sutis.

    kampuste yemek yenecek yer kalmadi. itu, asirlardir cagdas, ogrencisini kar ugruna satan bir universite.

    (starbucks ve sutis'i pahali olacaklari icin elestiriyorum. yoksa kampus icinde zaten bir tane starbucks var, yani kastim bunlar olmasin degil.)
  • tadilatı bitmek üzere olan, yakın zamanda açılacağı haberleri yayılan bir zamanların öğrenci mekanı.

    eski fiyatlar, biraz daha kaliteli yemeklerle dönüş yapar ise kampüs içi restoran dengesini fena halde değiştirecektir.

    kampüs içinde ucuz yemek yenecek yer olmaması hasebiyle yemekhanede daha önce görülmemiş kuyruklar var bu yıl.

    avm'nin üç katı da efektif şekilde kullanılırsa ciddi bir rahatlama da getirecektir bu yoğunluğa.
hesabın var mı? giriş yap