• bu itü, öğrencisi kampüs içerisinde uygun fiyatlara ihtiyaçlarını karşılamak isteyince onları uzaklaştıran okul değil mi?

    rektörlüğün bu yaptığı yine şaşırtmamıştır.
  • yönetim kademeleri, öğrenci taleplerini bir kez bile olsa karşılarlarsa devamının geleceğinden çok ciddi anlamda korkuyorlar. bu durum sadece itü özelinde değil birçok üniversitede benzer durum söz konusu. kampüs içindeki fiyatlarının indirilmesinden tutun bu süreçte herkes için win-win durumu oluşturacak olan pass/fail sisteminin getirilmiyor oluşu bile tamamen bununla alakalı.

    öğrencileri bu pasifize edilmiş şekle getirmek kolay olmadı. bu durumun kolay kolay tersine dönmesini istemeyeceklerdir. öğrencilerin ya çok ciddi bir birliktelik sağlaması gerekir -burada kastettiğim sadece kendi okullarında değil, tüm öğrencilerin birliği ve ortak taleplerinin dile getirildiği oluşum- ya da tüm kararlar uzun yıllardır olduğu gibi alttan üste edilen talepler doğrultusunda değil üstten alta dayatmalarla alınacaktır.

    itülü arkadaşlara kolaylıklar dilerim. umarım gerekli kazanımları elde edebilirler.
  • upp
  • rektöründen mütevellit doğa kolejlilere sempatisi olan bir üniversite haline dönüştürülmeye çalışmaktadır. "itü asırlardır çağdaş" mottosuna uymayan yönetiminin acilen sektirilmesi gerekir. lakin tepeden inmiştir.
  • yeni değildir. mezunlardan yıllardır rektör hikâyeleri dinliyorum; onlar mı anlatmaya doyamadı yoksa bu kadar ağır gelecek haksızlıklar mı vuku buluyor sahiden bilmiyorum, kafamda çok ilginç bir itü profili oluştu.
hesabın var mı? giriş yap