• 2002 yılı dünya ikincisi rusya a milli erkek voleybol takımının 13 eylül 1979 doğumlu, 206cm boyundaki; 354cm smaç, 333cm blok yüksekliğine sahip süperstarı.
  • doğru mudur değil midir bilemiyorum lakin miljkovic'in fenerbahçe ile görüştüğü söyleniyor şu sıralar. hem de oldukça yüksek ücretlerden bahsediliyor. bekleyip görelim.
  • 13 eylül 1979 niş doğumlu sırp voleybolcu.
    fenerbahçe ile anlaştığı söyleniyor.

    ve hala resmi açıklama bekliyoruz..
  • fenerbahçe erkek voleybol takımı'nın yarın 12.30'da açıklayacağı kişi olarak tahmin ediliyor..
    resim 1
    resim 2
  • an itibariyle fenerbahçe tv'de imza töreni yayınlanmaktadır.
    anlaşması 2 senelik. ve forma numarası 14..
    ayrıca arslan ekşi'nin de imza törenini canlı canlı salondan takip etmesi de hoş bir ayrıntı. :)
  • yukarda verilen resimdeki mutant** gelecek sene bizim takımda oynayacaksa, vay rakiplerin haline. o nasıl bir vücut, o nasıl bir kol, o nasıl bir eldir allah aşkına. yeşil dev filminde, yeşile boyayıp dev rolünde oynatsan görsel efekt kullanmaya hiç gerek kalmaz.
  • yaba gibi elleri olan voleybolcudur.
  • transferinde çekilen fotoğrafla altıma sıçırtmış oyuncu/sporcu.

    bir aziz yıldırım'a bakın, bir abdullah kiğılı'ya; bir de buna! bence sirklerdeki gibi bu adamın vücudu başkasına ait, ayakları başkasına. başka türlüsü yok!
  • fenerbahçe erkek voleybol takımının dünyaca ünlü yeni transferi...

    1979 doğumlu sırp voleybolcu dünyanın sayılı smaçörlerinden biridir. voleybolu yakından takip edenler bilirler; 2000 yılında düzenlenen sydney olimpiyatlarında erkekler voleybol finalinde rusya'ya karşı son sayıyı almış ve dizlerinin üstüne çökerek ağlamaya başlamıştır. bu sayıyla birlikte, o zamanki adıyla yugoslavya'ya altın madalyayı kazandırmıştır. aynı takımda yine eski fenerbahçeli vladimir grbic de vardı ve bu transferde onun da büyük payı olduğu söyleniyor. milli formayla ilk maçını da 1998 yılında türkiye'ye karşı oynamış kendisi. 2001 yılında ise yugoslavya ile avrupa şampiyonu olurken en değerli oyuncu ünvanını da almıştır. kulüp bazında ise italyan macerata takımıyla şampiyonlar ligi'ni kazanmıştır. bu başarıyı 2005 ve 2006 yıllarında da tekrarlamıştır kendisi. 2 yıllık sözleşmeye imza atan milijkovic'in fenerbahçe ve türk voleybolu'na faydalı olmasını diliyoruz...
hesabın var mı? giriş yap