• (bkz: eşit vatandaşlık)

    pardon onu çıkarmışlardı.
  • suriyelilerin geri gönderilmesi.
  • yunanistan ile aramızdaki problemleri sonsuza kadar gidermek . savaş ya da barış ile adaların objektif bir şekilde paylaşımı.

    suriye ve özellikle ırak sınırının teröre izin vermeyecek coğrafi şartları destekleyecek bir biçimde güncellenmesi. bunun için seferberlik gerekiyorsa seferberlik.

    nişasta bazlı şeker ithalatini ve üretimini yasaklamak. tarım ve hayvancılıkta tüm kotaları kaldırmak. kimin ne ekecegine devletin karar vermesi.

    en ucuz mazotu çiftçi , en pahali mazotu ege akdeniz sahillerinde yatı olanlar alsın.

    turizmi ( tarih kültür kış ve doğa başta olmak üzere) geliştirmek.

    turkish republic ınstitute of technology nin kurulması ve yurt dışında ne kadar beyin varsa hepsini istedikleri tüm imkanlar sağlanması teklifi ile memlekete çağrılması ve orda kürsü verilmesi.

    kesinlikle ve kesinlikle ülkemizin elektrik
    altyapısını mutlaka güçlendirmemiz gerekiyor. hatta bu elektrikli arabaların kullanılacağı bir gelecekte birincil şart 2020 li yıllarda işten eve dönen herkes arabasını şarj etmek için prize taktığında altyapı yetersizliğinden 50 hz lik frekansı düşürüp tüm türkiye yi ortaçağ a döndürmek istemiyorsak.

    şimdilik bu kadar. aklıma geldikçe editerim.

    meral akşener, yusuf halaçoglu , ümit özdag ve kısmen meslektaşım ali türkşen e duyurulur burdan eğer okuyorsa ki eminim okuyorlardır.

    yani ben olsam okurum.
  • basında tekelleşmeye karşı yasaların çıkartılması.
  • köy enstitüleri tekrar açılarak, köylerdeki 65+ nüfusa ahirete hazırlık eğitimleri mi verilecek merak içindeyim. muhteşem bir projeydi ve vaktinden erken yobazlığa yenildi. geriye göç başarılmadan bugünün nüfus gerçekliğiyle uzaktan yakından alakası kalmayan bir eğitim modelidir köy enstitüleri.

    iyi partiden beklentim ise, liyakata önem, temiz ve dürüst siyasetle, çağ dışı uygulamalardan ülkeyi kurtarmaları. becerebilirler mi? sanmıyorum. çünkü köklerini uzatmaya çalıştıkları taraflar yine yobazların bataklıkları.
  • seçime şurda 1 aydan az zaman kaldı. ama hala açıklanmadı sanırım. göremedim. gören varsa beri gelsin. bu beyannameyi görmeden oy moy vermem
hesabın var mı? giriş yap