• genelde varotik insanlar kullandığı için oluşan doğal köylü kokusu.
  • yeni döşemeler yüzünden oluşan kokudur

    #23776960
  • bu kokunun döşeme kokusu olduğuna nedense inanamıyorum. bu kadar pis bir koku yaratacak bir materyal toplu taşıma araçlarında kullanılıyor olamaz. koku yani bu, bunun bir çözümü ya da o malzemenin bir alternatifi olmalı.

    bunun üretimini yapan firma göz göre göre bunun üretimini yapıp, satıyor olamaz.

    sebebi ne olursa olsun böyle kokan bir aracı halka sunanın allah cezasını versin. ben olsam utanırım, yerin dibine girerim.
  • ilk durağın, havaalanının az ilerisinde bulunan, çevresi sera ve tarlalarla kaplı olan yerde olmasından kaynaklanır.
    vagonlar buralarda saatlerce bekledikleri için bu koku içine siner.
    bilmeyenler için, ilk durak menderes değil, menderes'e birkaç kilometre uzaklıktaki tarlalık alandır. menderes'e burdan aktarmayla gidilir.
    bu hat torbalı'ya kadar uzayınca, bu sorun da gidecektir.
  • ilk defa binisimi takiben uc dort defa daha ayni kokuyu duymamla birlikte dayanamayip gorevlilere sordugum ve dosemelerden geliyor cevabini aldigim koku. bu dosemelerin hammaddesinin tezek oldugu yonunde guclu tahminlerin var ve sanirim boyle bir koku elde etmek icin her gece sulanip nemli birakiliyor.
  • bir gün yaz ayında, bayıltacak diye çok korktuğum kokudur.

    sonra bol bol keps paylaşırım, izban'a binince ben felan;

    http://p.twimg.com/a7schjgciaakyr6.jpg:large
  • 2011 yılındaki açılışından bu yana azalmak bilmeyen, aksine mevsime göre keskinleşen, aromatikleşen, literatürde kesinlikle yer alıyordur bu kadar iğrenç bir koku diye düşündürten izban karakteristiği.
  • (bkz: ahır)
  • ilk zamanlara göre azalmıştır ama hala mevcut olan koku özellikle klimalar çalışırken fazla hissediliyor. ilk zamanlar trenler cumaovasında eski bir ahırda bekliyormuş ondan bu kokular diye bir söylenti vardı da sonradan ortaya çıktı treninin içinde kullanılan malzemeden kaynaklandığı

    haberden alıntı

    “koku araçların yeni olmasından kaynaklanıyor. seferde olan tren setlerinin hepsi bir yıl önce alınmadı, birkaç ay önce alınan yeni setler de var. ilk alınan setlerde koku kalmadı, diğer araçlardaki koku da zamanla kaybolacak. kokuya, imalatta kullanılan plastik malzemeler ve yanmaz kumaştan oluşan materyaller yol açıyor. başka bir nedeni yok. trenler kullanıldıkça bu koku kalmayacak. koku absorbe edici materyallerle bu koku minimize edilebilir.”

    ben inandım. ayrıca aynı sorun kadıköy-kartal metrosunda da mevcut. (bkz: kadıköy kartal metrosundaki bok kokusu)

    ve son olarak iki hattında trenleri caf firması üretimidir
  • trenler tamamen geri dönüşüm materiyalinden imal edildiği için olduğu söylenen koku.
hesabın var mı? giriş yap