• pink floyd'un ünlü şarkısı the wall'ın haklarını roger waters iki seneliğine türkiye'deki izev'e verdi ve türkçe sözler yazıldı video eğer 10 milyon izlenme alırsa engelli dostlarımız için kendileri tarafından bir yaşam köyü kurulacak. ve bunun için yapmamız gereken sadece bu güzel çalışmayı izlemek.

    bir tıkla birçok şey değişebilir; https://www.youtube.com/watch?v=3dnzlm_n-2q
  • tek tıkla birçok şey değişebilir
    sol framde kalması gereken başlık..
  • şu videonun 10 milyon tık alması halinde kurulacak yaşam köyünü içeren proje.

    daha ancak 2 milyon izlenmiş. elden ele yaymalı. mümkün olduğunca duyurmalı.
  • aktif tutulması gereken bir başlık. henüz 2 milyon izlenme olmuş, 10 milyon izlenmeyle yaşam köyü kurulabilecek.
    izev- yaşam hakkı*
  • (bkz: up)
  • kesinlikle sürekli up'lanması gereken başlık.

    ... demet evgar'ın postundan ...

    youtube’yi açın ve izev-yaşam hakkı’ nı bulup, izleyin. 10 milyon izlenme daha olursa eğer zihinsel engelli kardeşlerimiz ailelerini kaybettiğinde kimsesiz kalmayacak. kurulan yaşam köyü onlar için hem ev hem okul hem de sosyal bir hayat sağlayabilecek. bu harika projeye destek vermek için yapmanız gereken tek şey izlemek, izlettirmek. biliyorum ki insanımız haberdar olursa hedeflenen izlenmeye ulaşabiliriz. hepinizi izlemeye, izlettirmeye, bir kaç kere daha izlemeye ve bu projeyi duyurmak adına bu videoyu daha fazla insana ulaşabilmesi için elimizden geldiğince yaymaya davet ediyorum. biz beraberken çok güçlüyüz. hadi engelleri beraber aşalım!
  • umarım 10 milyon izleyiciye rahatlıkla ulaşır.
  • videodan yeni haberdar oldum ve kesin ekşide gündemdedir diyerek buraya geldim.

    gündemde olmayı hakeden bir başlık.

    rıza kocaoğlu’nun trollemesini ülke meselesi haline getirmişken, yukarıda bahsedilen video daha fazla izlensin diye neler neler yapmaz ki bu ekşi.

    öyle herhangi bir video sanmayın, gayet kaliteli olmuş. yavuz dizdar‘ı kim akıl ettiyse tebrik ediyorum. katıldığı programlarda ironiyi tam dozunda kullanılabilen doktor beye bu rolü vermek isabet olmuş. duruşuyla, tavrıyla örtüşmüş bu projede yer almak.

    başlıkta görüp, okuyup da yukarıdaki videoyu seyretmeden es geçerseniz aşkolsun.
  • insanlarımızda bu duyarsızlık olduğu sürece başarılı olması çok zor görünen proje. zaten şarkının amacı da duyarlılığı arttırmak ama zihinlerdeki duvar gibi insanımızdaki bencillik ve umursamazlığı da yıkmaz zor.

    1 ayda 2.1 milyon izlenme sayısı çok az. ilk 2-3 ayda 10 milyon izlenme sayısı yakalanmazsa iş zora biner. ortalıkta youtuber diye gezinen bilmem kaç milyon takipçisi olan zibidiler hayatlarında bir işe yarayıp şu videoyu paylaşsalar bari.
    https://www.youtube.com/watch?v=3dnzlm_n-2q
  • demet evgar'ın instagramdan profilinden öğrendiğim ve kesinlikle destek olunması gereken kampanya.
    umarım birilerinin uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili olan başlıklar kadar ilgi çeker de video 10 milyon izlenmeye kavuşur.
    ben buraya da bırakayım da linki...
hesabın var mı? giriş yap